Başvurular

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) iş ilanları ve iş başvurusu

Mesleki Yeterlilik Kurumu veya bilinen kısa adı ile MYK,  meslek standartlarını temel alarak, teknik ve mesleki alanlarda ulusal yeterliliklerin esaslarını belirlemek; denetim, ölçme ve değerlendirme, belgelendirme ve sertifikalandırmaya ilişkin faaliyetleri yürütmek üzere kurulmuştur. MYK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde hizmet vermektedir. Mesleki Yeterlilik Kurumu özel hukuk hükümlerine tabi olan tüzel kişiliğine haiz, idari ve mali özerkliğe sahip, özel bütçeli bir kamu kuruluşudur. Merkezi Ankara ilimizde bulunan Mesleki Yeterlilik Kurumu insan kaynakları aracılığıyla yapılan açıklama nezdinde 2017 senesinde faaliyetlerinin devamı adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceklerini açıklamıştır. Yazımız devamında Mesleki Yeterlilik Kurumu aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) İş İlanları 2022
  • Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) İş Başvurusu 2022

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) İş İlanları 2022

Mesleki Yeterlilik Kurumu, 2006 senesinde faaliyetlerine başlamış olup, şimdilerde çalışmalarını arttırarak yoluna sürdürmektedir. MYK’nın temel görevi; Avrupa Birliği ile uyumlu “ulusal mesleki yeterlilik sistemi”ni kurmak ve işletmektir. Mesleki Yeterlilik Kurumu bu kapsamı içinde faaliyetlerini sürdürebilmek adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapmayı planlamaktadır. Aşağıda MYK aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Mesleki Yeterlilik Kurumu aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde ön lisans mezunu, lise mezunu, ilköğretim mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda adayın iş başvurusu yapabileceği kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda büro memuru, mütercim, uzman yardımcısı, mühendis, avukat, istatistikçi, muhasebeci, bilgisayar işletmeni, şoför, sekreter gibi çok sayıda pozisyon bulunmaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) İş Başvurusu 2022

Mesleki Yeterlilik Kurumu aracılığıyla yayınlanmış ve yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde, İŞKUR üzerinde ve www.myk.gov.tr/ yani kurumun resmi adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarını kaçırmamak, ilanlara ait iş başvuru formu, iş talep formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgileri öğrenmek ve iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiği anda yine sosyal ağlarımız üzerinden ilanlara dair tüm ayrıntıları yukarıda vermiş olduğumuz ilanlar gibi sunacağız. MYK bunun bunun yanında bünyesine iş ilanları yayınlanmadan yapılan iş başvurularını ise kabul etmemektedir. MYK bünyesinde çalışmak isteyen tüm bireyler ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmelidirler. MYK iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu