Başvurular

Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı Yapıyor

Erzincan Subay Orduevi yayınlamış olduğu ilan ile işçi alımı yapacağını açıkladı. Erzincan Subay Orduevi işçi alımı ilanı kapsamı içinde çocuk gelişim elemanı alımı yapacaktır. Adayların en az önlisans mezunu olma şartı bulunmaktadır. Adaylardan bunun bunun yanında KPSSP93 puan türünden de en az 60 almış olmaları talep edilmektedir. Adaylar ilana 19 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan diğer başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuruya ilişkin bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Erzincan Subay Orduevi İşçi Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl/Şube müdürlüklerinden yahut Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin yahut beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve Erzincan Subay Orduevi Müdürlüğünün yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Talebe başvuran ve nihai listede bulunan adaylar ile öncelikli olarak başvuranların tamamı İşverence sınava davet edilmek üzere personel seçimi için 26-27 Ekim 2016 tarihlerinde 75’inci Yıl Gündüz Bakımevi ve Kreş bölümünde sınavla belirlenecektir.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, istediğimiz koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler ve yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer bireyler nihai listelere eklenecektir.Yanlış beyandan bireyler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. İş yerine isimleri bildirilen bireylere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla yazılı olarak bildirilecektir” MÜRACAAT TARİHLERİ ÇAKIŞAN, AYNI KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN BİRDEN FAZLA İŞGÜCÜ TALEBİNE DURUMU UYAN İŞ ARAYANIN, TERCİHİ DOĞRULTUSUNDA SADECE BİR TALEBE MÜRACAATI KABUL EDİLECEKTİR. Alınacak kişi Erzincan Subay Orduevi Müdürlüğünün hizmet alanı içinde çalıştırılacaktır.Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için:Erzincan Ordu Subay Evi Müdürlüğü(0446 224 5296/6736) servisinde görevli personelden bilgi alabilecektir.

Çalışma Adresi : 3. ORDU ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ/CUMHURİYET MH. ORDU CD. NO:110/13 ERZİNCAN MERKEZ

Erzincan Subay Orduevi aracılığıyla yayınlanmış olan işçi alımı ilanına dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Erzincan Belediyesine ait diğer iş ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu