Başvurular

MESKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

MESKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde MESKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MESKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MESKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa adı ile MESKİ, 1995 senesinde kurulmuş olan bir kamu kurumudur. Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren iştiraklerden bir tanesi olan MESKİ, Mersin ilimizde her türlü su ve kanalizasyon hizmetini yürütmek, bu doğrultuda tesisler kurmak ve işletmek gibi görevlere sahiptir. MESKİ, görev alanı Mersin ili ile sınırlı olsa da, ilin faydalandığı il sınırları dışında bulunan su kaynaklarının muhafaza edilmesi maksadıyla da çalışmaktadır. Faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden kurum bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. MESKİ bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. MESKİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • MESKİ İş İlanları 2022
  • MESKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

MESKİ İş İlanları 2022

Mersin, ülkemizde çeşme suyundan en kaliteli suyun aktığı illerimizden biridir. MESKİ, bunu gerçekleştirebilmek adına altyapısını düzenli olarak geliştirmekte ve mevcut su kaynaklarını muhafaza etmektedir. MESKİ bu görevlerini bünyesindeki azimli çalışanlar ile gerçekleştirmektedir. MESKİ personeli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine tabiidir. Kurum bu çalışanlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Mersin İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

  • MESKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • MESKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

MESKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; vasıflı, vasıfsız işçi alımı, elektrik teknikeri, harita teknikeri, kaçak kontrol çalışanı, sayaç okuma çalışanı, elektronik teknisyeni, güvenlik görevlisi, ağır vasıta şoförü, bahçıvan gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki bu ilanlar için iş başvurusu nereden yapılabilir?

MESKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

MESKİ, yeni çalışan alımları gerçekleştireceği vakit İŞKUR üzerinden ilanlar yayınlamaktadır. Bu iş ilanlarını takip ederek ilanlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Tüm bu iş ilanları yine devlette.com sitemiz üzerinde ve yukarıda vermiş olduğumuz Facebook adresi üzerinde de yayınlanmaktadır. Bizleri takip ederek de bu ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Bunun dışında online olarak başvuru yapabileceğiniz bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde MESKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER MESKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, meski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan meski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu