Başvurular

Bandırma Belediyesi Personel Alımı ve Güncel İş İlanları 2022

Bandırma Belediyesi Personel Alımı ve Güncel İş İlanları 2022, iş başvuru bölümüzde Bandırma Belediyesi Personel Alımı ve Güncel İş İlanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bandırma Belediyesi Personel Alımı ve Güncel İş İlanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bandırma Belediyesi Personel Alımı ve Güncel İş İlanları

Bandırma, Balıkesir ilimizde bulunan Marmara Denizi kıyısında 150 bin nüfusu ile ülkemizin ileri gelen ilçelerinden biridir. Belediye Başkanlığını Dursun Mirza’nın yönettiği Bandırma Belediyesi 2016 yılı içinde personel alımı yapmak için ilan yayımladı. İlana dair detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz. Ayrıca Balıkesir iline ait diğer ilanlar için TIKLAYIN.

  • Bandırma Belediyesi Personel Alımı 2016
  • Bandırma Belediyesi Personel Alımı Sınavı ve Tarihi
  • Bandırma Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları
  • Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvuru Formu
  • Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvurusu Sırasında İstenilecek Belgeler Nelerdir?

Bandırma Belediyesi Personel Alımı 2016

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, adedi ve öğrenim durumu gösterilen 3 (üç ) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır.

Mimar 1 T.H 4 yıllık fakülte
Harita Mühendisi 1 T.H 4 yıllık fakülte
İnşaat Mühendisi 1 T.H 4 yıllık fakülte

Bandırma Belediyesi Personel Alımı Sınavı ve Tarihi

Sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacak olup; Sözlü sınav tarihi : 27.01.2016 Çarşamba günü saat 14:00 olarak belirlenmiştir.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru yahut atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir.Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır. Sözlü sınav sonucu belediyemiz internet sitesinde (http://www.bandirma-bld.gov.tr/ ) yayına girecektır.

Bandırma Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şartları

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • Üniversitenin alakalı bölümünden mezun olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvuru Formu

Adayların 18.01.2016 – 22.01.2016 tarihleri içinde saat 17:00′ ye kadar Bandırma Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvurusu Sırasında İstenilecek Belgeler Nelerdir?

  1. Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı yahut fotokopisi.
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  3. Adaylar aracılığıyla doldurulacak Başvuru Formu(Form kurumdan temin edilecektir.)
  4. Sağlık Raporu (Aile hekimliğinden alınabilir)
  5. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  6. Adli Sicil Belgesi
  7. Özgeçmiş CV

Sami TÜRKMEN Bandırma Belediye Başkan V.

Sözlü Mülakat Sınav Tarihi : 27.01.2016 Çarşamba Saat : 14: 00 Yer : Bandırma Belediyesi Encümen Salonu

Balıkesir Bandırma personel alımı, işçi alımı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgilere yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Bandırma Belediyesi güncel iş ilanları ile ilgili geniş bir şekilde bilgi için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.  Ayrıca belediyeye ait diğer bütün ilanlara Bandırma Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu