Başvurular

Mavi Jeans İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Mavi Jeans İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Mavi Jeans İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Mavi Jeans İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Mavi Jeans İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

MAVİ JEANS HAKKINDA:

40 yıllık denim deneyimine elde ederek 1991 senesinde İstanbul’da kurulan Mavi, küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markası olarak tanınıyor.

1991 senesinde İstanbul’da kurulan ve denim uzmanlığından aldığı güçle küresel moda dünyasında söz sahibi bir lifestyle markasına dönüşen Mavi; Türkiye, ABD, Kanada, Almanya, Rusya ve Avustralya’nın aralarında olduğu 33 ülkede 439’u Mavi shop olmak üzere hemen hemen 4.500 noktada müşterileriyle buluşuyor.

Perfect Fit anlayışıyla üyelerinin hayat tarzına, vücuduna ve kalite beklentisine müthiş uyan jean’ler tasarlayan Mavi dünya premium jean markaları içinde ilk sıralarda belirtiliyor. Mavi’nin küresel satışlarında, denim ürünler kategorisi %42, lifestyle giyim kategorisi %58 pay alıyor.

Mavi bugün, dünyanın en mühim moda merkezlerinde kendi perakende ağının bunun yanında Bloomingdale’s, Nordstrom, Peek&Cloppenburg, Simons, Amazon, Zappos.com, Zalando.com ve David Jones gibi dünyaca ünlü zincir mağazalar ve online kanallarda satışa sunuluyor. 2020 senesinde satışların %58’sı perakende, %29’u toptan, %13’ü e-ticaret kanalından geliyor.

All Blue adını verdiği global stratejisini ‘kaliteyle sürdürülebilir büyüme’ üzerine kuran şirket; İnsan, İnovasyon, Dinamizm ve Doğa’dan güç alan değerleriyle markasını geleceğe taşıyor. Kalbi denim ile atan ve dünyanın en iyi, en inovatif jean’lerini geliştirmek için tutkuyla çalışan Mavi’nin sürdürülebilir büyümesinin ardındaki en temel değer ‘kalite odaklılık’. İnsana olan saygısı, inovasyon tutkusu, hep veriye ve verimliliğe dayalı iş yapış şekilleriyle Mavi yaptığı her işe değerini katıyor.

Güvenilir marka algısıyla yüksek kalite/doğru fiyat konumlandırması imkânı bulan Mavi’nin pazar konumu, hazır giyim orta üst ve premium ürünler segmenti içinde yer alıyor. Türkiye’de sınıfının en iyisi olarak değerlendirilen ve 8,1 milyon üyesi bulunan müşteri sadakat programı Kartuş, müşteri verilerini analiz etme ve değerlendirmenin öncelikli aracı olarak görülüyor. Son iki senedir hemen hemen 5,1 milyon aktif üyesi bulunan ve her sene 1 milyonun üzerinde yeni müşteri kazanan program, perakende işlemlerinin %75’inde kullanılıyor.

Özellikle modayı yakında zamandan takip eden genç yetişkinler içinde kuvvetli bir marka algısına sahip olan Mavi, pazarlama iletişiminde küresel ve ulusal çapta ünlülerle iş birliği yapıyor. Denimde pazarındaki öncülüğüyle dikkat çeken markanın iletişim stratejileri, ürün geliştirme uzmanlığı ve müşteri verileriyle uyumlu olarak şekilleniyor. Dünya genelinde 4.060 çalışanı bulunan Mavi, bir çok değerlendirme platformu aracılığıyla en iyi işverenler içinde gösterilmektedir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Şehir
Özlük İşleri Asistanı İstanbul
Ücretlendirme Sorumlusu İstanbul
Mağaza Müdürü – Tokat Tokat
Satış Danışmanı – Engelli (Denizli) Denizli
Mağaza Müdürü- Nevşehir Nevşehir
Satış Danışmanı – Denizli Denizli
Satış Danışmanı – İstanbul Beylikdüzü İstanbul
Satış Danışmanı – Yalova Yalova
Satış Danışmanı – Engelli (Bodrum) Muğla
Satış Danışmanı – Engelli (Antalya) Antalya
Satış Danışmanı – Antalya Antalya
Satış Danışmanı – Antalya Kemer Antalya
Satış Danışmanı – Manisa Salihli Manisa
Satış Danışmanı – Engelli (İstanbul) İstanbul
Mağaza Müdürü- Urla İzmir

Daha fazla Mavi iş ilanı için tıklayın.


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu