Başvurular

MASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

MASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde MASKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MASKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MASKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adıyla MASKİ, değişik bir tüzel kişiliğe sahip, bağımsız bütçeli bir kuruluştur. Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı olarak görev yapmaktadır. Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi çeşitli zamanlarda faaliyetlerine aralıksız devam edebilmek adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. MASKİ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • MASKİ İş İlanları 2022
  • MASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

MASKİ İş İlanları 2022

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi; içme, kullanma ve endüstri suyu gereksinimlerinin her türlü yeraltı ve yer üstü kaynaklarından sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması, kullanılmış sular ile yağış sularının toplanması, yerleşim yerlerinden uzaklaştırılması ve zararsız bir biçimde boşaltma yerine ulaştırılması gibi görevlere sahiptir. MASKİ bu faaliyetlerini yerine getirebilmek adına da çeşitli zamanlarda ilan yayınlayarak personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Kurum aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

Malatya İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

  • MASKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • MASKİ Sürekli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • MASKİ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; elektrik teknikeri, teknisyen, mühendis, veznedar, sayaç okuma elemanı, şoför, büro elemanı, güvenlik görevlisi, makine teknikeri, elektrik teknikeri, elektrik teknisyeni, çevre mühendisi, biyolog gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

MASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi aracılığıyla yayına giren iş ilanları İŞKUR üzerinde ve www.devlette.com adresimiz üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Akabinde yapmış olduğunuz iş başvuruları kurumun insan kaynakları departmanınca geniş bir şekilde olarak incelenir ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılmaktadırlar. Bu makalemizde MASKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER MASKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, maski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan maski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu