Başvurular

Makina Kimya Endüstrisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Makina Kimya Endüstrisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Makina Kimya Endüstrisi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Makina Kimya Endüstrisi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Makina Kimya Endüstrisi iş ilanları ve iş başvurusu

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (kısaca MKEK yahut MKE), Türk Silahlı Kuvvetlerinin her türlü silah, mühimmat, roket, araç ve gereç gereksinimlerini karşılayan devlet kuruluşudur. Uzun süre MKE kısaltmasını kullanmıştır. Osmanlı İmparatorluğu’nda bu kurum “Tophane-i Hümayun” adıyla hizmet vermekteydi. 1921 senesinde “Askeri Fabrikaları Umum Müdürlüğü” haline dönüştürülmüştür, ardından ise “Makina Kimya Endüstrisi Kurumu” adını almıştır. MKE faaliyetlerini Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde sürdürmektedir. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Dünya’da 40’tan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu arge çalışmalarına 2022 senesinde ara vermeksizin devam edeceğini belirtmiştir. Bu bağlamda çalışmalarına hız veren kurum, ihtiyaçları sebebiyle de çok sayıda işçi alımı, eleman alımı, personel alımı, memur alımı gerçekleştirecektir. Yazımızın devamında kuruma ait güncel iş ilanları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi çeşitli iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İş İlanları 2022
  • Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İş İlanları 2022

Kurumun ana görevi: Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her çeşit silah, mühimmat, roket, harp araç ve gereç gereksinimini karşılamak olan kurumda; zaman içinde Türkiye endüstrisi ve ekonomisindeki gelişmeler paralelinde organizasyon değişiklikleri yapılmış olup günümüz itibariyle Kurum faaliyetlerini, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ile ilişkilendirilmiş olarak 10 Fabrika, 2 İşletme Müdürlüğünde çalışan hemen hemen 6000 personel ile yürütmektedir.MKE Kurumu ülkemizin en büyük sanayi kuruluşları içinde bulunmaktadır ve sıralamalarda her geçen gün yükselmeye sürdürmektedir.  Makine Kimya Endüstrisi insan kaynakları kurumun 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceğini belirtmiştir. Aşağıda kurumun personel ve işçi alımı yapacağı fabrikalar bulunmaktadır.

  • MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü (Kırıkkale)
  • MKE Barut Fabrikası Müdürlüğü (Kırıkkale)
  • MKE Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğü (Çankırı)
  • MKE Gazi Fişek Fabrikası Müdürlüğü (Ankara)
  • MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü (Ankara)
  • MKE Kapsül Fabrikası Müdürlüğü (Ankara)
  • MKE Maksam Makina ve Maske Fabrikası Müdürlüğü (Ankara)
  • MKE Mühimmat Fabrikası Müdürlüğü (Kırıkkale)
  • MKE Pirinç Fabrikası Müdürlüğü (Kırıkkale)
  • MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası Müdürlüğü (Ankara)
  • MKE Silah Fabrikası Müdürlüğü (Kırıkkale)
  • MKE Lojmanları (Aliağa-Çakmaklı Köyü)
  • MKE Destek Testitsleri İşletmesi Müdürlüğü (Kırıkkale)

Makine Kimya Endüstrisinde çalışanlar anlaşmali, kadrolu ve daimi gibi statülerde çalışmaktadırlar. Kurumda ilköğretim mezunu, lise mezunu, meslek lisesi mezunu, yüksekokul mezunu, lisans mezunu, yüksek lisans mezunu ve doktora mezunu 6 bini aşkın çalışan bulunmaktadır. Kurum bu çalışanlarına yenilerini eklemek adına çalışmalar yürütmektedir. Aşağıda MKE aracılığıyla yayınlanmış en son iş ilanları bulunmaktadır. Yazımız devamında bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi de geniş bir şekilde olarak anlattık.

  • MKEK CNC Teknisyeni Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • MKE 238 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Makine ve Kimya Endüstrisi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Makine ve Kimya Endüstrisi 242 Daimi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Makine Kimya Endüstrisi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Makine Kimya Endüstrisi Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Kurum aracılığıyla yayınlanmış ve yayına girecek olan iş ilanları içinde endüstriyel bakım ve onarım, kaynakçı, makine bakım onarımcısı, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, şoför, makine mühendisi, tekniker, teknisyen, çelikhane operatörü, kimyager, refrakter ustası, tavan vinç operatörü, iş makineleri operatörü, makine teknolojisi teknisyeni, CNC operatörü, kimya teknisyeni, kaynak teknisyeni, tesviyeci gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kurumumuzca yeni personel alımına ihtiyaç duyulması halinde, o yıla ait Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Bağlı Ortaklıklarının Genel Yatırım ve Finansman Programına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı eki Karar çerçevesinde işlem yapılmakta olup, personel alımları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) başarılı olanlar içinden ÖSYM aracılığıyla yerleştirme yapılmak suretiyle gerçekleştirilmektedir. İşçi isteklerimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince Türkiye İş Kurumu aracılığıyla karşılanmaktadır. Makine Kimya Endüstrisi aracılığıyla yayınlanmış bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde de bulunmaktadır. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiği vakit ilanlara ait başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi çeşitli açıklamaları yine sosyal ağlar üzerinden gerçekleştireceğiniz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER MAKİNE KİMYA ENDÜSTRİSİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, makine kimya endüstrisi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan makine kimya endüstrisi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu