Başvurular

Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş. iş başvuru formu ve iş ilanları 2021

Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş. iş başvuru formu ve iş ilanları 2021, iş başvurusu bölümünde Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş. iş başvuru formu ve iş ilanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş. iş başvuru formu ve iş ilanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Assan Gıda San. ve Tic. A.Ş. iş başvuru formu ve iş ilanları 2021

Assan personel alımı!

ASSAN FOODS:

Assan Foods olarak, Kibar Holding aracılığıyla 1998 senesinde, salça üretiminde kullanılan sanayi domatesinin en yoğun yetiştirildiği bölge olan Karacabey Ovası’nın yanında, Susurluk’ta modern altyapımız ve ileri teknoloji donanımımız ile kurulduk. Sektöre ilk kez domates işleme ve domates salçası üretimi ile adım attık; 2000 senesinde ketçap, 2002 senesinde mayonez ve sos çeşitleri üretimine başladık.

Bugün Susurluk ve Ege Serbest Bölgesi’ndeki tesislerimiz üstün kaliteli domates ve biber salçası, ketçap, mayonez ve çeşitli soslar olmak üzere 300’ün üzerinde ürün üretmektedir.

Susurluk’ta bulunan fabrikamız, Türkiye’de tek bir yerde en yüksek domates işleme kapasitesine sahip fabrikalardan biridir. 200 bin m2 açık alan üzerine kurulu tesisimiz, 21 bin 600 m2’lik üretim, depo, yönetim, hizmet binaları ve sosyal tesislerden buluşmaktedir. Fabrikamız günde 4 bin 500 ton taze domates işleyebilme ve bir günde 2,5 milyon üzerinde ürün üretilebilme kapasitesine sahiptir.

57 milyon USD’nin üzerinde olan endüstriyel yatırımın yanında, yeni yatırımlarımız bi hayli hızlı bir biçimde sürdürmektedir. Ege Serbest Bölgesi’nde bulunan Ege Assan tesisimiz ise 4 bin 500 m2’lik alanda yılda 24 bin ton domates salçası paketleme kapasitesine sahiptir. Kurulduğumuz günden bu yana 70’den fazla ülkeye ürün gönderdik, halen 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren bir şirketiz.

Dünyanın dört bir yanında gıda endüstrisinin küresel devi kuruluşlara ham madde olarak salça, biber salçası ve biber suyu üretimi yapıyoruz, bunun yanı sıra ülkemizin bunun yanında Avrupa ve Asya’da bulunan büyük zincir marketler için senelerdir salça, ketçap, mayonez ve sos ürünleri üretiyoruz.

Türkiye’de kendi markalarımız Kingtom, Colorado ve Oba ile ev dışı tüketim pazarında yer alıyoruz. Kingtom ev dışı tüketim pazarında salça, ketçap ve mayonez; Colorado ise ketçap ve mayonezin yanında geniş sos portföyü ile özellikle ev dışı tüketim sos pazarında önder olarak konumlandırdığımız markamızdır. Markalarımız altındaki ürünler, Türkiye’nin bir çok noktasına, geniş distribütör ağımız aracılığıyla ulaştırılmaktadır. Türkiye’de Perakende ve HORECA sektörlerinden üyelerimiz için kendi markamız ve özel markalı ürün üretimini uzun senelerdır sürdürmekteyiz.

Üretim aşamasında, hijyen standartları en önem verdiğimiz unsurların başında gelmektedir. Kurulduğumuz günden bu yana, kalite sistemlerine yönelik gereksinimleri, üretim proseslerine entegre ederek faaliyet göstermekteyiz, hem sertifkasyon kuruluşları hem de üyelerimiz aracılığıyla devamlı denetimlere tabii tutulmaktayız. Ayrıca IFS, BRC, HALAL, BSCI, TSE gibi sektörün ileri gelen güvenlik ve kalite belgelerine sahibiz.

Sürdürülebilir tarım için de yapmış olduğumuz bir çok çalışmanın bunun yanında, temel ham maddemiz olan yerli endüstriyel domateslerin fideden fabrikaya gelişinin her aşamasında, çiftçiler ile birlikte çalışmaktayız ve gerekli kontrolleri titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Akıllı Tarım Projesi kapsamı içinde Karacabey Ovası’ndaki tarlalara yerleştirdiğimiz meteoroloji istasyonları ve sensörler ile özel domates fidelerinin gelişimini her an takip ederek mühim veriler toplamaktayız. Bu veriler bunun yanı sıra, önümüzdeki seneler için de tarla-toprak seçimi ve üretim süreçleri hususunda yol göstermektedir.

Açık Pozisyonalar:

  • Muhasebe Yöneticisi / Yönetmeni
  • İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)
  • Yetiştirilmek Üzere Bakım Mühendisi
  • Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa
  • AR-GE Laborant
  • Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa
  • AR-GE / Proje Yönetimi Kıdemli Uzmanı
  • Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa
  • İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı
  • Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu