Başvurular

Magna Otomotiv iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Magna Otomotiv iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Magna Otomotiv iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Magna Otomotiv iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Magna Otomotiv iş ilanları ve iş başvurusu

Magna Otomotiv, 1957 senesinde kurulmuş olan dünyanın en büyük ve en saygın otomotiv tedarikçilerinden biridir. Magna Otomotiv, koltuktan güç aktarma sistemine kadar araçlar için tüm parçaları üreten tek otomobil tedarikçisidir. 28 ülkede faaliyet gösteren şirketin bünyesinde 170 bini aşkın çalışan bulunmaktadır. Magna Otomotiv ülkemizde de faaliyet göstermektedir. Ülkemizdeki üretim yaptığı yerlerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirilmektedir. Magna Otomotiv aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Magna Otomotiv İş İlanları 2022
  • Magna Otomotiv İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Magna Otomotiv İş İlanları 2022

Doğu Avrupa’da yükselişini sürdürmek isteyen firma bu yüzden ülkemize yaptığı yatırımları arttırmıştır. 2013 senesinde Kocaeli ilimizde Kartepe beldesinde Magna Otomotiv Fabrikası açılmıştır. Bu fabrikasında otomotiv dış parça, ayna ve tasarım cam üretimi gerçekleştirilmektedir. Yaklaşık 12 bin metrekare alanda faaliyet gösteren fabrikada yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmekte olup bu bireylere ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında bu fabrika Magna Otomotiv’in ülkemizdeki tek yatırımı değil. Gölcük beldesinde de Magna Otomotiv fabrikası bulunmaktadır. Burada ise araç koltuğu üretimi gerçekleştirilmektedir.

Magna Otomotiv aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; sürekli olarak iyileştirme mühendisi, bütçe ve raporlama uzmanı, dış ticaret uzmanı, maliyet analiz uzmanı, bilgi teknolojileri IT uzmanı, kalite müdürü, ar-ge mühendisi, forklift operatörü, iş güvenliği uzmanı, üretim operatörü, şoför, özel güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Magna Otomotiv İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Magna Otomotiv bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla iş başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru formu ile Aksaray, Suadiye, İzmit, Kocaeli, Gölcük, Kartepe lokasyonlarındaki fabrikalar için ve Türkiye’de diğer satış noktaları için başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Akabinde başvurunuz kurumun insan kaynakları birimine iletilecektir. Bu makalemizde Magna Otomotiv Türkiye iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Magna Otomotiv iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER MAGNA OTOMOTİV HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, magna otomotiv hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan magna otomotiv açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu