Başvurular

PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017 2022

PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017 2022, iş başvuru bölümüzde PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017 ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017 başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

PAEM Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017

Polis Amirleri Eğitim Merkezi yani bilinen adıyla PAEM yayınlamış olduğu ilan ile 2 bin 200 komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Adaylar ilana 17 Temmuz 2017 ile 2 Ağustos 2017 tarihleri içinde başvuru yapabilecekler. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru formu ile PAEM komiser yardımcısı öğrenci alımı ilanı ile ilgili diğer geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

PAEM 2 Bin 200 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı İlanı 2017

Emniyet Genel Müdürlüğünce teşkilat dışından 2 bin 200 komiser yardımcısı adayı öğrenci alınacak. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için emniyet elemanı olmayanlar içinden 200’ü kadın olmak üzere 2 bin 200 ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacak. Yayınlanan ilan aşağıda bulunmaktadır.

2017-2018 Eğitim – Öğretim Döneminde Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için emniyet elemanı olmayanlar içinden komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı yapılacak.

2000’i erkek 200’ü kadın olmak üzere toplam 2.200 ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı için başvuracak adayların lisans mezunu yahut bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor.

Ön Başvurular 17 Temmuz2 Ağustos 2017 tarihleri içinde Polis Akademisi Başkanlığının www.pa.edu.tr internet adresinden online olarak alınacak.

Alıma ilişkin diğer gerekli hususlar ve adaylarda aranacak şartlar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden www.pa.edu.tr ilan edilecek.

Kamuoyuna saygıyla açıklamalur.


DİĞER KOMİSER YARDIMCISI ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, komiser yardımcısı alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan komiser yardımcısı alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu