Başvurular

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) iş ilanları ve iş başvurusu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 1961 senesinde kurulan ve yüksek öğrenim gören ve maddi olanaklardan yoksun öğrencilerin maddi yönden desteklenmesi amacında olan tüzel kişiliğe sahip, özel hukuk hükümlerine tabi özel bütçeli ve sosyal amaçlı hizmet veren bir kamu kurumudur. Kurum, ilk etapta Milli Eğitim Bakanlığının denetiminde iken, bu denetim 06 Şubat 1970 günlü Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi gereğince Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilmiş, ardından 13.12.1983 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 179 sayılı KHK’nin 52/b maddesi ile Milli Eğitim Bakanlığının bağlı kuruluşu, 04.05.2009 tarih ve 27218 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanının onayı ile Başbakanlığa bağlı kuruluş haline getirilmiş, 10.12.2010 tarih ve 27781 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6082 sayılı Kanun ile Başbakanlığa bağlanmıştır. KYK kurulmuş olduğu günden bu yana faaliyetlerine ara vermeksizin sürdürmektedir. Kredi ve Yurtlar Kurumu bu faaliyetlerinin devamı için her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Yazımızın devamında KYK iş ilanları, iş olanakları, iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İş İlanları 2022
  • Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İş İlanları 2022

KYK, 351 sayılı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kanunu gereğince, 1962 senesinden bu yana öğrenim kredisi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu gereğince, 1985 senesinden bu yana katkı kredisi, 5102 sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs, Kredi Verilmesine İlişkin Kanun gereğince, 2004 senesinden bu yana de burs, vermektedir. KYK aracılığıyla çok sayıda öğrencimiz uygun olanaklarda sağlanarak eğitimlerini sürdürmektedir. Kredi ve Yurtlar Kurumu bu hizmetlerinin ara vermeksizin devam etmesi adına da her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Aşağıda kurum aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • KYK 3 Bin Daimi / Sürekli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KYK 15 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KYK Şoför, Diyetisyen, Psikolog, Büro Personeli Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KYK 756 Yurt Yönetim Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KYK 1044 Yurt Yönetim Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

KYK iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, ortaöğretim mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu tecrübeli olmayan, deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda işe alınacak olan bay ve bayan adaylar kadrolu, daimi, anlaşmali ve geçici gibi statülerde istihdam edileceklerdir. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl takip edebilir ve ilanlara nasıl iş başvurusu uygulayabilirsiniz?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kredi ve Yurtlar Kurumu yani KYK aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve http://yurtkur.gsb.gov.tr/ adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını kaçırmamak ve ilanlar yayına girdiği anda iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda yine sosyal ağlar üzerinden başvuru formu, iş talep formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan detaylarını siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Bunun dışında KYK, ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. KYK bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. KYK iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KYK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kyk hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kyk açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu