Başvurular

Kordsa iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kordsa iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kordsa iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kordsa iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kordsa iş ilanları ve iş başvurusu

Kordsa, lastik güçlendirme teknolojilerinde faaliyet göstermekte olan alanında öncü firmalardan biri olma özelliğini taşır. Sabancı Holding bünyesinde hizmet vermektedir. Kordsa şimdilerde dünya çapında kullanılan her 3 otomobil lastiğinden birisini ve her 3 uçak lastiğinden ikisini güçlendirmektedir. Lastiklerde uygulamış oldukları değişiklikler ile yakıt kullanımını azaltarak, yolu daha iyi kavramasını sağlamaktadır. Bunların yanında Kordsa aracılığıyla güçlendirilmiş lastikler daha hafiftir ve çevre dostudur. Sektördeki Pazar payını tüm dünya çapında büyük bir hızla arttıran firma bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmektedir ve Kordsa bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kordsa aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kordsa İş İlanları 2022
  • Kordsa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kordsa İş İlanları 2022

Kordsa yalnızca lastik sektöründe değil bunun yanı sıra inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir. İnşaat sektöründe altyapı ve üst yapı projelerini daha dayanıklı ve pratik hale getirmektedir. Brezilya, Tayland, ABD, Endonezya ve ülkemizde 12 üretim tesisi ile faaliyetlerini sürdüren Kordsa, bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Kocaeli İzmit Kordsa Fabrikası ve diğer ülkelerdeki üretim yaptığı yerleri aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; kimya teknisyeni, mühendis, tekniker, elektronik bakım teknisyeni, mekanik bakım teknisyeni, elektrik bakım teknisyeni, engelli personel, stajyer, AR-Ge teknisyeni, satınalma uzmanı, yazılım mühendisi, teknik mühendis, muhasebe uzmanı, operatör gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştirilir?

Kordsa İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kordsa iş ilanlarını Linkedin üzerinde bulunan profilinde yayınlamaktadır. Bu ilanlara bir Linkedin hesabı açarak başvuru uygulayabilirsiniz. Bunun için “https://www.linkedin.com/company/kordsa/” sayfasına girmeniz ve akabinde açık iş pozisyonları bölümünden güncel ilanlara başvuru yapmanız gerekir. Başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanına iletilecektir. Kordsa bu başvuru yöntemini aktif olarak kullandığı için sizlerde bu yöntemi paylaştık. Lakin çeşitli kariyer portalları üzerinde de Kordsa şirketinin ilanlarına rastlayabilmek olabilecekdür. Bu makalemizde Kordsa iş ilanları, işe alım süreci ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu