Başvurular

Koçtaş Yapı Market İş İlanları ve Personel Alımları 2021

Koçtaş Yapı Market İş İlanları ve Personel Alımları 2021, başvurular bölümümüzde Koçtaş Yapı Market İş İlanları ve Personel Alımları 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Koçtaş Yapı Market İş İlanları ve Personel Alımları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Koçtaş Yapı Market İş İlanları ve Personel Alımları 2021

koçtaş eleman ilanıkoçtaş eleman ilanı

Koçtaş iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları Koçtaş insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve Koçtaş 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!

Koçtaş iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer şirketin personel alımları ile alakalı kafanıza takılabilecek birden çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz. Peki nedir bu sorular?İş başvurusu nasıl yapılır? Personel ve Eleman alımı yapılan iş pozisyonları nelerdir? Başvuru formu nasıl doldurulur? Gibi soruların yanında çalışma şartları ve Koçtaş personel maaşlarıyla alakalı birden çok detayı siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.

Koçtaş iş İlanları - İş BaşvurusuKoçtaş iş İlanları - İş Başvurusu
Koçtaş Mağazası – KoçTaş İş İlanları

Koçtaş iş ilanları yayınlandı! İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları Koçtaş insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Sayfamız üzerinden eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve 2021 Koçtaş İş Başvurusu Formu doldurabilirsiniz.Yapı marketi denildiğinde ilk aklımıza gelen firma olan Koçtaş Yapı Market, uzman personel kadrolarını güçlendirmek adına Koçtaş iş ilanları sayfasında personel alımı yapacağı iş pozisyonlarını güncellemeye sürdürmektedir.Bu makalemizde Koçtaş ilanlarıyla alakalı söz edeceğimiz ayrıntı kısmın konu başlıkları şu biçimdedir .   

  • Koçtaş Yapı Market İş İlanları
  • Koçtaş Yapı Market Açık İş Pozisyonları
  • Koçtaş Yapı Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır
  • Koçtaş Yapı Market İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Koçtaş Yapı Market Çalışma Şartları
  • Koçtaş Yapı Market Personel Maaşları

Koçtaş Yapı Market İş İlanları 2021

  • Koçtaş Yapı Market İş İlanları 2021
  • Koçtaş Yapı Market Açık İş Pozisyonları
  • Mağaza S.T.E.P Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş.
  • Kasiyer ve Görev Tanımı Nedir?  
  • Depo Personeli ve Görev Tanımı Nedir?
  •  
  • Ticari Satış Uzmanı ve Görev Tanımı Nedir?
  • Satış Müşteri Danışmanı ve Görev Tanımı Nedir?
  • Bilgi İşlem Personeli ve Görev Tanımı Nedir?
  • Ziraat Mühendisi (Müşteri Danışmanı)  Görev Tanımı Nedir?
  • Koçtaş Yapı Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır
  • Boş Cv Örneği Doldur
  • Koçtaş İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Koçtaş Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021
  • Koçtaş Personel Maaşları 2021
  • Güncel Koçtaş İş İlanları
  • Satış Danışmanı İş İlanları
  • Koçtaş İletişim adresleri

Koçtaç personel ve eleman alımlarına 2019 ve 2020 senesinde olduğu gibi 2021 senesinin geri kalanında da sürdürmektedir. Kurumsal internet sayfasında paylaşılan 2021 Koçtaş iş başvuru formu ile yapılan iş başvurularını değerlendirmektedir.Kurumsal yayın internet sayfası ve çeşitli iş arama platformlarında yayına giren Koçtaş iş ilanlarını incelediğimizde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki Koçtaş Yapı Market şuberi başta olmak üzere diğer çeşitli illerimizi de kapsayan çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir.Bünyesinde bir çok düzeyde iş olanağı barındıran Koçtaş, iş başvurusunda bulunacak personel adaylarında aradığı temel özelliklerden bazıları şunlardan oluşmaktadır. 

  • En Az Lise Mevzunu
  • 18 Yaşını Doldurmuş T.C. Vatandaşı
  • Adli Sicili Temiz
  • Yoğun iş temposuna uygun
  • Azimli ve Kariyer Hedefi Olan
  • Askerlik Görevi Yapılmış yahut 2 yıl tecilli

Koçtaş, iş ilanlarına yapılan başvuruları değerlendirirken son derece titiz ve seçici davranan insan kaynakları birimi, belirli aralıklarla stajyer ve engelli eleman alımı da gerçekleştirmektedir.

Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

Koçtaş Yapı Market Açık İş Pozisyonları

Daha önce Koçtaş iş ilanlarını incelediyseniz eğer, mağaza içi personel ilanlarının bunun yanında ofis ve yönetim kadroları içinde eleman alımı yapıldığını gözlemleyebilirsiniz. Bu mevkilere yapılan eleman ve personel alımı açıklamaları anlık olarak yenilenip güncellenmekdedir.Detaylı olarak görev tanımlarını ardından yapacağımız, Koçtaş’ın güncel iş ilanlarında eleman alımı yapılacağı gösterilen açık iş pozisyonları başlıca şunlardan oluşmaktadır.

  • Kasiyer
  • Depo Personeli
  • Ticari Satış Uzmanı
  • Satış Müşteri Danışmanı
  • Bilgi İşlem
  • Ziraat Mühendisi

Mağaza S.T.E.P Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • Üniversite 3. veya 4. sınıftaysan, 
  • Okulun sigortanı karşılıyorsa, 
  • Ekip çalışmasına yatkın ve Perakende sektöründe deneyim kazanma hayalin varsa
  • Koçtaş ve Fix Tüm Türkiye mağazalarında staj yapmak #güzelfikir diyorsan, 

Bize kendi rengini katmanı, bizimle birlikte kendi hikayeni yazmanı, kendini bize tanıtmanı şimdiden heyecanla bekliyoruz

Aday Kriterleri

Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar

Eğitim Seviyesi: Üniversite(Öğrenci)

Pozisyon Bilgileri

Firma Sektörü: Perakende

Departman: Satış ve Pazarlama

Çalışma Şekli : Dönemsel / Proje bazlı

Pozisyon Seviyesi: Stajyer

Personel Sayısı: Belirtilmemiştir

Ülke/Şehir: Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

Kasiyer ve Görev Tanımı Nedir?  

Kadın kasiyerKadın kasiyerYoğun iş temposunda belki de en aktif ve yoğun müşteri trafiğini akıcı hale getirmekle sorumludurlar. Para tahsilatı yapmasının bunun yanında, mağazada uygulanan kampanya ve indirimleri takip etmelidirler. İnsanlarla iletişimde son derece nazik ve müşteri dostu bir tavır sergilemeleri gereken kasiyerler, bunun yanı sıra müşteri isteklerini önemle dikkate almalıdırlar.Sorumluluk üstüne aldığı alanın temizlik ve düzeninden de mesul bulunan kasiyerler, kişisel bakımlarına da dikkat etmelidirler.     

Depo Personeli ve Görev Tanımı Nedir?

depo elemanıdepo elemanıDepo personelleri, gelen giden ürünlerin düzenli bir biçimde muhafazası ve takibinden sorumludurlar.Üretimden gelen ürünlerin son kullanıcıya varıncaya kadar ki süreci kayıt altına alan depo personelleri, belirli aralıklarla yapılan sayımlarda kilit derecede önem taşımaktadırlar.

 

 

Ticari Satış Uzmanı ve Görev Tanımı Nedir?

Bireysel satışlardan ziyade, piyasadaki kurumsal firmalara toplu ürün satışı yapmakla sorumludur. Şirketin kar oranlarında mühim rol üstenen ticari satış uzman kişilerının firma içinde aktif ve mühim bir konumları bulunmaktadır. Bu önemin farkında olan Koçtaş, bu alandaki personellerine satış oranlı prim olanağı tanımaktadırlar.Firmadaki pozisyonu gereği giyim kuşamından kişisel bakımına kadar özenli olması gereken satış uzman kişilerı, ürünlerin sipariş anından teslimatına kadar ki süreci organize etmekle yükümlüdürler.

Satış Müşteri Danışmanı ve Görev Tanımı Nedir?

Sorumlu olduğu alandaki ürünlerin raf düzeninden ve müşterilere sunumundan sorumludurlar. Müşterilerle irtibat halinde bulunan satış danışmanları, ürün ile ilgili müşterinin aklında soru işareti bırakmayacak derecede bilgi sahibi olmalıdır ve ürünü satışa hazır etmelidir.

Bilgi İşlem Personeli ve Görev Tanımı Nedir?

Bilgi işlem personeli mağazalardaki elektronik iletişimden sorumludur. Bu tanımın çok geniş bir kapsamı mevcuttur. Şubedeki bilgisayar, yazıcı ve tarayıcılardan network altyapısına varana kadar hepsinin bakımı ve sorumluluğu bilgi işlem personellerine aittir.

Ziraat Mühendisi (Müşteri Danışmanı)  Görev Tanımı Nedir?

Bahçe ve bahçe ürünlerinde uzmanlık isteyen bu birim, ikna kabiliyeti yüksek özellikli personellerden buluşmaktedir. Bahçe ürünlerinde müşteriyi bilgilendirecek ve gerekli alet edevat konularında alternatifler önerebilecek müşteri danışmanlarıdır.

Koçtaş Yapı Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Geldik en fazla yöneltilen soruya Koçtaş iş başvurusu nasıl yapılır? Başvuru formu doldurmak için kullanabileceğiniz bir çok değişik platform bulunmaktadır. Özellikle internet çağının bu denli geliştiği zamanda Koçtaş iş ilanları da kariyer.net gibi bir çok iş arama sitesi üzerinde ulaşıme açık durumdadır.Kariyer.net, yenibiris.com ve secretcv.com gibi popüler iş arama sitelerinden güncel iş ilanları yayınlayan Koçtaş, iş başvurusu yapan personel adaylarına bu platformlar üzerinden geri dönüş sağlamaktadır.

Bu tarz sitelerden yararlanabilmeniz için ilk kez site üzerinden ücretsiz üyelik almanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerini bitirdiktan sonra başvuru formu yerine geçecek olan cv yani özgeçmiş ekranına yönlendiren bu siteler, gerekli bilgileri doldurmanız durumunda iş başvurusu yapmak için hazır hale gelecektir.Tüm bu değerlendirmeleri yapıp iş başvurusu formu doldurmak isteyen personel adayları, aşağıda linkini paylaşımı yaptığımız Koçtaş kurumsal sitesinden ve çeşitli iş ilanı sitelerinde yayına giren iş başvuru formunu doldurup şirkete iletebilirler.

KOÇTAŞ İŞ BAŞVURUSU

Boş Cv Örneği Doldur

İş arıyor ve çeşitli firma ve pozisyonlara öncedenden iş başvurusu yaptıysanız eğer, sizden ilk kez Cv talebinde bulunduklarına birebir şahit olmuşsunuzdur. Uzun süredir iş arıyorsanız eğer bu konu ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu tahmin etmek çokta zor değil aslında.Lakin iş ararken yahut iş başvurusu yapmadan önce boş örneği arayan birden fazla kişi bulunmaktadır. Sayfamızda bulunan, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz boş cv emsallarinden bir tanesini bilgisayarınıza indirerek, hemen özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.

Cv doldururken dikkat etmeniz gereken en mühim noktaların başında düzenli ve iş başvurularını inceleyenlere net ve güncel detaylarınızi anlatan bir cv göndermenizdir. Zira ilk intiba yönünden karşı tarafa sunmuş olduğunuz öz geçmiş sizin tercih edilmenizi sağlayabilecek en mühim dökümandır.

Cv İndir

Koçtaş İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

Koçtaş Yapı Market iş başvurusunda istediğimiz evraklar, çalışacağınız pozisyona göre değişkenlik gösterse de temel olarak e-devlet sitesinde basit bir şekilde ulaşabileceğiniz, kişisel detaylarınızi içeren evraklar dır. Dilerseniz BURAYI TIKLAYARAK e-devlet sistemine T.C kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapabilir ve aşağıda istediğimiz iş başvuru evraklarını çıkartabilirsiniz.

  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet )
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ( E-Devlet )
  • İkametgâh belgesi ( E-Devlet )
  • Nüfus cüzdanı sureti ( E-Devlet )
  • Kimlik Fotokopisi
  • Diploma fotokopisi ( E-Devlet )
  • Sağlık Raporu ( Yetkili Sağlık Kuruluşları )

 

 E-DEVLET GİRİŞ

Koçtaş Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Koçtaş çalışma şartları internet üzerinde çok fazla aratılan konuların başında bulunmaktadır. Haliyle çalışma saatleri ve personel maaşlarıyla alakalı sitemize bir çok soru yöneltilmektedir.Koçtaş çalışma şartları2019 ve 2020 senesinden bu yana firma aracılığıyla iyileştirilmelere gidilmiş olup, 2021 senesinde da bu çalışmalar sürdürmektedir. Bu nedenle çalışma koşulları söz konusu olduğunda firma iş arayanlar aracılığıyla ilk tercih sebebi olmaktadır.Misal verilecek olursa mesai saatleri ve personel maaşları yönünden sektördeki rakiplerine oranla daha iyi koşullar sunan firma, 2021 personel maaşları politikası ile çalışanlarını tatmin etmektedir.

Çalışma saatleri ile alakalı geniş bir şekilde bir incelemeyi Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri başlıklı makalemizde geniş bir şekildeca ayrıntı kısmına bakmıştık. Lakin mesai saatleri ile alakalı kısa bir bilgilendirme geçmek gerekirse;

  • Sabah ve Akşam Olmal Üzere 2 Vardiya
  • Mesai Süresi 8 Saat
  • Haftada 1 gün izin
  • 14 Gün Yıllık İzin
  • Dini / Resmi Bayramlar Çift Yevmiye

gibi çalışma saatleri bulunmaktadır.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Koçtaş Personel Maaşları 2021

Koçtaş iş ilanlarına iş başvurusu yaptıysanız eğer tabi ki ne kadar kazanacağınız mühim bir nokta haline gelmektedir. Koçtaş personel maaşları 2021 senesinde da önceki senelere nazaran iyileştirilmiş olarak uygulanmaktadır. Diğer firmaların personel fiyatlarıne uyguladığı asgari ücret politikasının dışında bir uygulama geliştiren Koçtaş, çalışan yorumlarını incelediğimizde taktirle karşılanmaktadır.Belirtilen sayıları incelediğimizde 2021 Koçtaş personel maaşlarının asgari ücretin %15 üzerinde başlayıp %40’a kadar çıkabildiği görülmektedir. Ayrıca prim ve ikramiyeler personel fiyatlarıne mühim ölçüde etki etmekte ve ay sonunda çalışan maaşlarına yansıtılmaktadır.

Güncel Koçtaş İş İlanları

Satış Danışmanı İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirketimiz da görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip Mağaza Müdürü, Mağaza Müdür Yardımcısı ve Satış Danışmanı arıyoruz.

  • Tercihen 1 yıl işinde uzman yahut yetiştirebilecek,
  • Eğitim programımızla birlikte gelişmeyi ve mağazacılıkta kariyer yapmayı amacında olan,
  • Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın,
  • İkna kabiliyeti yüksek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • En az lise mezunu,

İŞ TANIMI

  • Satış standartlarına uygun ve şirket hedefleri ışığında satış gerçekleştirmek,
  • Müşteri tatminiyeti yaratmak, devamlılığını sağlamak.
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 1 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Tekstil, Holding / Şirketler Grubu, Perakende
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Koçtaş İletişim adresleri

İletişimKoçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş.Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı No:5 34788 Çekmeköy – İSTANBULTelefon: +90(216) 430 03 00Faks: +90(216) 484 43 13Müşteri Hizmetleri: 0 850 209 5050Mersis No : 9254317516413562KEP (Kayıtlı E-posta) Adresi : [email protected]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu