Başvurular

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak 2022

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak 2022, iş başvuru bölümüzde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alacak

Kıyı Emniyet Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. Kıyı Emniyet Müdürlüğü personel alımı ilanı kapsamı içinde bilgisayar teknisyeni, bilgisayar mühendisi, avukat, gemi yağcısı, gemici alımı yapacaktır. Adaylar ilana 21 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Bilgisayar Teknisyeni Alımı

Bilişim dalında en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu çalışılan iş yerinden alınacak/alınmış hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumundan alınacak hizmet dökümü ile belgelemek durumundadırlar. Adayların bilgisayar programcılığı, bilgi işlem, bilgisayar, bilgisayar donanım, web tasarım, bilgisayar yazılım, bilişim teknolojileri alanı ağ işletmenliği ve bilişim teknolojisi mezunu olmaları talep edilmektedir. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı yahut sözlü yöntemlerden biri yahut ikisi kullanılarak yapılacaktır) neticesinde işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. İlan kapsamı içinde 2 bilgisayar teknisyeni alımı yapılacaktır.

Çalışma Adresi : KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MH. KEMANKEŞ CD.N:63 BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE

Bilgisayar Mühendisi Alımı 

Bilişim dalında en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu çalışılan iş yerinden alınacak/alınmış hizmet belgesi ve sosyal güvenlik kurumundan alınacak hizmet dökümü ile belgelemek durumundadırlar. Adayların mühendislik fakültesi, deniz bilimleri fakültesi, tekstil teknisyen ve tasarım fakültelerinin birisinden mezun olma şartı aranmaktadır. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı yahut sözlü yöntemlerden biri yahut ikisi kullanılarak yapılacaktır) neticesinde işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 2 aylık deneme süresi içinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. İlan kapsamı içinde 2 bilgisayar mühendisi alımı yapılacaktır.

Çalışma Adresi : KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MH. KEMANKEŞ CD.N:63 BEYOĞLU

Avukat Alımı 

En az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu belgelemek, avukatlık ruhsatına sahip olmak ve adayların seyahat engeli olmaması tercih sebebidir. İlan kapsamı içinde 2 avukat alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı yahut sözlü yöntemlerden biri yahut ikisi kullanılarak yapılacaktır) neticesinde işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 2 aylık deneme süresi içinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

Çalışma Adresi : KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MH. KEMANKEŞ CD.N:63 BEYOĞLU

Gemi Yağcısı Alımı 

Geçerliliği devam eden en az Yağcı yeterliliğine sahip olmak ve yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve ülkeler arası kaidelerin gerektirdiği sertifikalara (stcw v.b) ve belgelere sahip olmak şartları aranmaktadır. Adayların bunun bunun yanında en az ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı yahut sözlü yöntemlerden biri yahut ikisi kullanılarak yapılacaktır) neticesinde işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 1 aylık deneme süresi içinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. Başvuran adaylardan, işe girmeye hak kazanan adayların ile ilgili yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz gelmesi halinde iş akdi fesh edilecektir. İlan kapsamı içinde 20 gemi yağcısı alımı yapılacak olup, bunların 8 tanesinde  adaylardan STCW belgesi sahibi olmaları talep edilmektedir.

Çalışma Adresi : KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MH. KEMANKEŞ CD.N:63 BEYOĞLU

Gemici Alımı 

Geçerliliği devam eden en az Gemici yeterliliğine sahip olmak ve yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve ülkeler arası kaidelerin gerektirdiği sertifikalara (stcw v.b) ve belgelere sahip olmak ve en az ortaöğretim mezunu olmaları şartları aranmaktadır. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı yahut sözlü yöntemlerden biri yahut ikisi kullanılarak yapılacaktır) neticesinde işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde alakalı mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları ile ilgiliki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 1 aylık deneme süresi içinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. Başvuran adaylardan, işe girmeye hak kazanan adayların ile ilgili yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz gelmesi halinde iş akdi fesh edilecektir. İlan kapsamı içinde 20 gemici alımı yapılacaktır.

Çalışma Adresi : KEMANKEŞ KARAMUSTAFA PAŞA MH. KEMANKEŞ CD.N:63 BEYOĞLU

İstanbul’un Beyoğlu beldesinde bulunan Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilan ile 46 anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Bu ilana dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi ilan ayrıntılarına haberimizin detay kısmında yer verdik. Konu ile ilgili her türlü soru, sorun veya görüşünüzü yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumun diğer ilanlarına Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu