Başvurular

Kent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Kent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Kent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Kent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kent Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

KENT SAĞLIK HASTANESİ HAKKINDA BİLGİ:

Kent Sağlık Grubumuzun temelleri, elliye yakın Egeli iş adamının girişimiyle, İzmir’in Çiğli beldesinde kurulan Kent Hastanesi ile atılmıştır.Üniversite hastanelerinden beklenen üst düzey tanı ve tedavi hizmetlerini sunma hedefi ve “zor işlerin yapıldığı hastane” olma iddiamızla ilk hastamızı kabul ettiğimiz 14 Şubat 2004’ten beri  sözümüzü tutarak, sağlık sektöründeki yerimizi her geçen gün pekiştiriyoruz.

Misyonumuz:  çoğu akademik unvanlı hekimlerden bir araya gelen uzman hekim kadromuz, multidisipliner yaklaşımımız ve yüksek teknolojik donanımımız ile hasta odaklı hizmet vermektir.

Hastanemizde, organ nakillerinden aort cerrahisine, beyin tümörlerinden kanser cerrahisine kadar gerçekleştirdiğimiz birden fazla “özellikli ameliyat” ile ortaya koyduğumuz iddiayı sürdürmekteyiz.

Kent Hastanesi olarak yalnızca İzmir ve Ege Bölgesi’nin değil; Türkiye’nin dört bir  yerinden olduğu gibi çevre ülkelerden de hastaların güvenle başvurduğu bir sağlık kurumu halini aldık. Bu güven ve büyük talep karşısında kayıtsız yetinmeyip Nisan 2008’de ilk tıp merkezimizi, Kent Alsfakat Tıp Merkezi adıyla İzmir’in Konak beldesinde bulunan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde hizmete açtık.

Güçlü hekim kadromuz, işinde uzman ve güler yüzlü personelimiz, ileri teknolojik donanımımızla, tüm branşlarda poliklinik hizmeti verdiğimiz Kent Alsfakat Tıp Merkezimizi, günübirlik ameliyatlar yapabildiğimiz butik bir hastane olarak konumlamaktayız.Hastanemiz, sağlıkta ülkeler arası altın standartları tespit eden, ABD’nin en mühim akreditasyon kuruluşlarından birisi olan Joint Commission International (JCI) aracılığıyla, ilkolarak 2006 senesinde akredite edilerek bu belgeyi Ege Bölgesi’nde alan ilk sağlık kurumu olmayı başarmıştır. 2009, 2012, 2016 ve 2019’da akreditasyon sertifikalarımızı yenileme başarısını göstermiş olan hastanemiz, bu başarı ile 2009 senesinde 3 Amerikan sigorta şirketiyle (Blue Cross, Blue Shield ve Cigna) de anlaşma imzalamıştır. Bu kuruluşların kanser nasıl tedavi edileceği, omurilik, beyin ve kalp ameliyatları için tedavi listelerine girmeyi başararak bir başka ilki daha gerçekleştirmiş olduk.

Her yıl binlerce hastaya ayakta ve yatarak tedavi hizmeti verdiğimiz Kent Hastanemize ve Alsfakat Tıp Merkezimize duyulan güven ve ortaya koyduğumuz başarı yabancı yatırımcıların da dikkatini çekmiştir. 2011 senesinde Mid Europa Partners aracılığıyla yüde 65 hissesi satın alınan hastanemizin  2013 senesinde yabancı ortaklık payı yüzde 90’a ulaşmıştır.

Sağlıkta Kent markamıza olan güven, bizleri atılım yapmaya yönlendirirken, yeni yatırım için seçtiğimiz yer İzmir’in yeni cazibe merkezi; gökdelenler bölgesi olmuştur. Bayraklı Bornova bölgesinde Fethi Sekin Parkı yanında bulunan Kent Tıp Merkezi Bayraklı’nın kapılarını, 4 Eylül 2018’de  açarak ilk hastamızı kabul ettik.Kent Sağlık Grubu olarak hayata geçirdiğimiz 3’üncü büyük yatırım olan Kent Tıp Merkezi Bayraklı, 6 bin metrekare kapalı alana sahiptir. 45’er metrekare büyüklüğünde iki ameliyathanenin olduğu merkezimizde Kent Alsfakat Tıp Merkezinde olduğu gibi 24 saat içinde taburcu edilebilecek operasyonlar gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda merkezimizde, son teknolojileri barındıran MR, BT, tomosentezli mamografi, röntgen, ultrason ve kemik dansitometre gibi çok gelişmiş görüntüleme sistemleri ile birden fazla hastanenin radyoloji merkezinden daha donanımlı hizmet verebilmekteyiz.

22 tıp branşında uzman hekimlerimizle tam zamanlı poliklinik hizmeti verdiğimiz Kent Tıp Merkezi Bayraklı, bilgi ve iletişim altyapısı ile hem Çiğli’deki hastanemize hem de Alsfakat Tıp Merkezimize sanal ortamda bağlıdır. Kent Sağlık Grubumuzun herhangi bir tesisine başvuran hastalarımıza ait tıbbi bilgiler, sistem üzerinden doktor ve tıbbi personelimize aktarılmaktadır. Kent Onkoloji Merkezimiz,  Türkiye ve İzmir’e değer katan bir yatırım olmanın ötesinde medikal onkolojiden (kemoterapiler), radyasyon onkolojisine (ışın tedavileri), nükleer tıptan (PET CT, radyoizotop tanı ve tedavileri), onkoloji cerrahisine tüm hizmetleri “tek çatı altında” verdiğimiz bir merkez olarak planlanmıştır. Mevcut hastane binamıza bitişik inşa ettirdiğimiz 18 bin metrekarelik kapalı alana sahip Kent Onkoloji Merkezimiz, Türkiye’nin referans merkezi olma iddiasıyla projelendirilmiş; ABD’nin kanser alanında en mühim merkezlerinden biri kabul gören Houston Methodist Hospital ile eğitim ve işbirliği anlaşması imzalanmıştır

Kent Sağlık Grubu olarak odağımızda hastalarımızın olduğu hizmet anlayışımız, sahip olduğumuz uzman hekim kadrosu ve işinde uzman sağlık personelimiz, ileri teknoloji donanıma sahip tanı ve tedavi ünitelerimiz, laboratuvarlarımız, çağdaş mekanlarımız, rahat hasta odalarımız ile güven veren, güven duyulan bir sağlık kurumuyuz. Dünyadaki tanı ve tedavi metotları ile tıp teknolojisindeki gelişmeleri yakında zamandan takip etmeyi ve bunları hastalarımıza sunmayı amaçlamaktayız.

İşe Alım

İşe alım sürecimizin amacı, İnsan Kaynakları Politikamız ile uyumlu, pozisyon için geçerli davranışsal ve mesleki bilgi, becerilere sahip yenilikçi, takım çalışmasına inanan, öğrenmeye kendini ve işini daha da ilerletmeye açık, yetkin bireyleri bünyemize kazandırmaktır. Bu süreç İnsan Kaynakları Bölümü ve eleman gereksinimi olan bölümlerle koordineli olarak yürütülür.

Eğitim ve Gelişim Olanaklarımız

Çalışanlarımıza kültür ve değerlerimiz ışığında davranışsal becerileri yahut görevlerine katkı sağlayacak bilgi ve becerileri daha da ilerletmeye yönelik şirket içi ve dışı eğitimler vermekteyiz.

Kaliteyi sürekli olarak iyileştirici süreç ve sistemleri geliştirerek, çalışanların motivasyonlarının yüksek olduğu profesyonel iş ortamı ve kariyer gelişim fırsatları yaratmak hedefiyle çalışıyoruz.

Açık Pozisyonlar

Pozisyon Lokasyon Pozisyon
Servis Hemşiresi İzmir (Çiğli) Başvur
Gece Çağrı Merkezi Görevlisi İzmir (Çiğli) Başvur
Barista İzmir (Çiğli) Başvur
Tıbbi Sekreter İzmir (Çiğli) Başvur
İlaç Hazırlama Görevlisi İzmir (Çiğli) Başvur
Kat Hekimi İzmir (Çiğli) Başvur
Tıbbi Laboratuvar Teknikeri İzmir (Çiğli) Başvur
Radyoloji Uzmanı İzmir (Çiğli) Başvur
Diğer İlanlara Göz Atmak İçin Tıklayınız

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu