Başvurular

Karabük Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Karabük Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Karabük Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karabük Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karabük Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Karabük Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?
  • Karabük Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Karabük Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Karabük Belediyesi Ne Zaman Personel Alımı Yapacak?

Karabük, Karadeniz Bölgesi içinde bulunan bir ilimizdir. Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu’ya bağlı bir mahalle konumundaydı. Daha sonra kömür yataklarına yakın olmasından dolayı, burada demir çelik fabrikası kurulması kararı alındı. 1937 senesinde Atatürk’ün emri ile de Karabük Demir Çelik Fabrikası’nın temelleri atıldı. 1995 senesinde da Karabük ülkemizin 78. İli oldu.  Bugün ülkemizin en büyük demir çelik şirketlerinin kuruluş yeri Karabük’tür. Ayrıca ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından bir tanesi olan Kardemir de Karabük ilimizde bulunmaktadır. 2022 yılı sayıları ile Karabük 250 bini aşkın bir nüfusa sahiptir. Karabük Belediyesi aracılığıyla yapılan açıklamaya göre belediye bünyesinde çok sayıda eleman açığı olduğu açıklanmıştır. Bu açıkları kapatmak adına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapılacaktır. Karabük Belediyesi personel alımı ilanlarına dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiye haberimizin devamından varabilirsiniz.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ekonomik durgunluklar Karabük ilimizi de etkiledi. Şehirde işsizlik oranlarında artış gözlemlendi. Bu bağlamda İŞKUR ile Karabük Belediyesi, işsizlik sayılarını azaltmak adına çeşitli çalışmalara imza attılar. Bu çalışmalardan bir tanesi de Karabük Belediyesi bünyesine yapılacak olan çok sayıda personel alımıdır. Karabük Belediyesi yalnızca merkez ilçelerde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde ve taşra bölgesinde de çok sayıda memur alımı gerçekleştirecektir.

  • Eflani
  • Eskipazar
  • Ovacık
  • Safranbolu Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Yenice

Karabük Belediyesi bünyesine çok sayıda ilkokul mezunu ve lise mezunu işçi alımı da gerçekleştirilecektir. Bu bireylerden bazıları anlaşmali olarak istihdam edilecekken, bazıları da kadrolu olarak işe alınacaklardır. İlanlarda sekreter, şoför, aşçı, temizlik işçisi, mimar, mühendis, güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapacağınızı yazımızın devamında anlattık. Aşağıda da son haftalarda Karabük ilinde verilmiş olan kamu iş ilanlarını gözlemleyebilirsiniz.

Karabük Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Karabük İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

Karabük Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Karabük Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan çok sayıda memur alımı, eleman alımı, işçi alımı ilanları halen yayınlanmadı. Lakin ilanlar kısa zaman içinde yayına girecek ve başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com üzerinde bulunacak. Bu ilanların yayına girmesinı beklemek istemeyenler ise bireysel olarak iş başvurusu yapabilmektedirler. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına giderek özgeçmişinizi bırakabilirsiniz. Lakin buraya yapacağınız iş başvurusu çoğu durumda “Herhangi bir personel alımı ilanı bulunmamaktadır.” denilerek geriye çevrilebilir. Bunun nedeni yapılan iş başvurularının çokluğu yüzündendir. Bu nedenten bireysel olarak iş başvurusu yapmak yerine, iş ilanlarının yayına girmesinı beklemenizi önermekteyiz. İlanlar yayına girdiğinda tüm detaylar sitemiz üzerinde bulunacaktır. Karabük Belediyesi iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

  • Adres: Bayır, Menderes Cd. No:4, 78100 Merkez/Karabük Merkez/Karabük
  • Telefon: (0370) 413 09 00


DİĞER KARABÜK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, karabük hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan karabük açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu