Başvurular

Kamuya 2 Ayda 37 Bin 98 Personel Alımı Yapılacak ! 2022

Kamuya 2 Ayda 37 Bin 98 Personel Alımı Yapılacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Kamuya 2 Ayda 37 Bin 98 Personel Alımı Yapılacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kamuya 2 Ayda 37 Bin 98 Personel Alımı Yapılacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kamuya 2 Ayda 37 Bin 98 Personel Alımı Yapılacak !

15 Temmuz gecesi yaşamış olduğumuz darbe teşebbüsünün ardından kamuda işten çıkarmalar ve açığa alınmalar had safhaya ulaştı. On binlerce memur, asker ve personel Fethullah Gülen terör örgütüne mensup olmaları gerekçe gösterilerek açığa alındılar. Devlet yetkililerinden yapılan açıklamaya göre de bu bireylerin yerine ne kadar eleman ihtiyacı var ise personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Bu haberin ardından kamuda memur alımları hız kazandı ve peşi ardına personel alımı, memur alımı ilanları yayınlanmaya başlandı. Ağustos ayı içinde yayına giren ilanlar incelendiğinde toplamda 37 bin 98 kamu personeli alımı yapılacağı öğrenilmiştir. Tabi memur alımı, personel alımı ilanları yayımlanmaya devam edeceği için bu rakam çok daha yüksek düzeylere çıkacaktır. Lakin şu an açık olan ilanlar aşağıdadır.

Hangi Bakanlık Ne Kadar Personel Alımı Yapacak?

Ağustos ayı içinde yayına giren ilanlara göre 37 bin 98 personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki hangi kurum kaç personel alacak?

Adalet Bakanlığı 201 Ceza İnfaz Kurumu Katibi Alımı ilanı için TIKLAYIN
Adalet Bakanlığı 3 Bin Hakim ve Savcı Adayı alımı için TIKLAYIN
Adalet Bakanlığı 121 Şoför
Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Sözleşmeli Er
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 32 personel alımı ilanı için TIKLAYIN
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 45 personel
Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla yayına giren 15 Bin anlaşmali öğretmen
Adalet Bakanlığı 3258 İnfaz ve Koruma Memuru
Adalet Bakanlığı 63 Sağlık Personeli
Adalet Bakanlığı 14 Aşçı 49 Teknisyen 15 Kaloriferci
Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu aracılığıyla 130 işçi alımı için TIKLAYIN


DİĞER KAMU PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kamu personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kamu personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu