Başvurular

İZFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İZFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İZFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İZFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İZFAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

İZFAŞ; başta İzmir ilimizde olmak üzere, ülkenin çeşitli alanlarında ve yabancı ülkelerde fuar ve sergi düzenlemek, bu amaç ışığında her türlü kültürel eğitsel ve sanatsal sportif etkinlikler düzenlemek veya düzenlenmiş olanlara katılmak maksadıyla kurulmuş olan bir kurumdur. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren iştiraklerden biridir. İZFAŞ aracılığıyla tertip edilen fuar ve organizasyonlar ile ülke ekonomisine ticari faaliyet ve tanıtım yönünden fayda sağlamak en mühim amaçtır. İZFAŞ tüm bu faaliyetlerini düzenli olarak sürdürmekte ve gün geçtikçe alanında en büyük kuruluşlardan bir tanesi olmaktadır. İZFAŞ bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilirken bunlara ek olarak çeşitli zamanlarda çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir. İZFAŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İZFAŞ İş İlanları 2022
  • İZFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZFAŞ İş İlanları 2022

İzmir Enternasyonal Fuarı, Evlilik Hazırlıkları Fuarı, IF Wedding Fashion Show gibi çok sayıda fuar ve organizasyon İZFAŞ aracılığıyla düzenlenmektedir. Fuar organize eden bu şirket aracılığıyla tertip edilen fuarlara her sene yüzbinlerce kişi aracılığıyla katılım sağlanmaktadır. Gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar ile adından söz ettiren kuruluş bünyesine hedeflerinde kendilerine ulaşmada yol gösterecek çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İzmir İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İZFAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; fuar stand tasarımcısı, resepsiyon görevlisi, beden işçisi, temizlik işçisi, fuar hostesi, engelli personel, eski hükümlü işçi, satış temsilcisi, anketör, stand görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İZFAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZFAŞ bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından ilk kez başvuru formu için tıklayın bölümüne tıklamanız ve açık iş pozisyonları sayfasına ulaşmanız gerekmektedir. Burada güncel olarak açık iş pozisyonları ve iş başvuru formu bulunmaktadır. Özgeçmiş oluşturma sayfası çeşitli durumlarda hata verebilmektedir. Bu nedenten ardından tekrar denemelisiniz. Yapacak olduğunuz başvurular ise ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilir. Bu makalemizde İZFAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

İZFAŞ İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İZFAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, izfaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan izfaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu