Başvurular

İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

İstikbal Mobilya İş Başvuru Formu

İstikbal Mobilya İş Başvurusu yaparak İstikbal Mobilya’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İstikbal Mobilya iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İstikbal Mobilya Hakkında

1957 senesinden bu yana, senelerın tecrübesi ve 50 yıllık başarı hikayesi ile mobilya sektörünün önder kuruluşu olmayı başaran İstikbal Mobilya, ürün çeşitliliği, tasarım değişiklikları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’nin saygın markaları içinde yer alarak sektöre katma değer sağlamaya ve yeni açılımlar yaratmaya sürdürmekte.

Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi biçimde görülmektediran İstikbal Mobilya, ev dekorasyonunda yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli olarak geliştiriyor. Yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiren İstikbal, bunun yanı sıra mobilya sektöründe standartları sürekli olarak yükseltmeyi planlıyor.

İŞE ALIM SÜRECİ
İşe alım süreci, Yıllık İşgücü Planı ışığında yönetilmektedir. İşe alma politikamızın esası, hem mavi yakalı, hem de beyaz yakalı çalışanlar için; fırsat eşitliği politikası çerçevesinde işin niteliklerine ve kurum kültürüne uygun özelliklere sahip elemanların seçimine dikkat edilmesidir. Yıllık İşgücü Planı ışığında, açık pozisyonlarımız için ilk kez şirket içinde uygun aday olup olmadığına bakarız. Daha sonra grup şirketlerimizde uygun aday olup olmadığına bakılır. Pozisyon için uygun aday bulunamazsa, dış yollardan işgücü istihdamına yöneliriz.
İşe alım sürecimizde hem şirket kültürüne uyum, hem pozisyona teknik ve kişisel açıdan uyum değerlendirilir.
Beyaz yakalı adayların 5 Faktör Kişilik testi ve DISC Envanteri sonuçları ile kişilik analizleri yapılmakta ve değerlendirilmektedir. Önce İnsan Kaynakları mülakatı yapılır. Süreç önderi, alakalı Genel Müdür Yrd. ve Genel Müdür ile teknik mülakat yapılır. Olumlu bulunan adaylar Holding mülakatına yönlendirilir.
Mavi yakalı adaylar için Genel Yetenek – Kültür testi uygulanır. Test sonuçlarına göre Önce İnsan Kaynakları mülakatı yapılır. Süreç önderi ve alakalı Genel Müdür Yrd. ile teknik mülakat yapılır. Aktif iş ilanları ile alakalı bilgi almak için, İş Başvurusu sayfasına gidiniz.

Açık Pozisyonlar

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Satış Danışmanı Ankara Başvur
Part Time Satış Danışmanı Ankara Başvur
Bölge Satış Danışmanı Ankara Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu