Başvurular

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020, iş başvurusu bölümünde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı ve İş Başvuru Formu 2020

2020 yılı için Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi anlaşmali personel, anlaşmali memur alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntılarını makalemizde bulabilir, ilan sonundaki linkten iş başvurunuzu uygulayabilirsiniz. (büro personeli alımları, laborant alımları, tekniker alımları )

Başvuru Şartları

  • Başvuracak adayların yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşıyor olması gerekmektedir.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olması yahut almaya hak kazanmış olmaması gerekmektedir.
  • Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre 2018 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve  Önlisans mezunları için 2018 KPSSP93, lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türü esas alınacaktır.
  • Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmasinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde anlaşmayi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının anlaşmali personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır (Sözleşme imzalama aşamasında alakalı belgenin ibrazı istenecektir.)

İlana başvuru yapmak ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ailesine katılmak için tıklayınız.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu