Başvurular

Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Sağlık alanında ülkemizde dev yatırımlar gerçekleştiriliyor. Bu yatırımlardan bir tanesi de şehir hastaneleridir. Şehir hastaneleri projesi ile ülkemizde sağlık değerinin yükseltilmesi ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha ucuz, daha kolay bir biçimde faydalanabilmeleri hedeflenmiştir. Bu şehir hastanelerinden bir tanesi de 1.1 milyar TL yatırımla hayata geçirilmiş olan Isparta Şehir Hastanesidir. Isparta Şehir Hastanesi ülkemizdeki en büyük sağlık kurumlarından biridir. PPP modeli ile Akfen İnşaat aracılığıyla yapılan hastaneye yılda 1 milyonu aşkın hasta ziyaret etmektedir. Bünyesinde çok sayıda birinin istihdam edildiği hastane bünyesine her gün yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır.  Isparta Şehir Hastanesi aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Isparta Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Isparta Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nereye, Nasıl Yapılıyor?

Isparta Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Isparta Şehir Hastanesi’nde 780 yatak bulunmaktadır. Yüzde seksenin üzerinde doluluk oranına sahip hastanede bir senede 50 bine yakın ameliyat gerçekleştirildi. Açıldığı günden bu yana Isparta ilimizde sağlık değerini yukarılara taşıyan kurum faaliyetlerine ara vermeksizin sürdürmekte. Hastanenin bir diğer özelliği de doğrudan yahut dolaylı olarak çok sayıda insana istihdam kapısı olmasıdır. Isparta Şehir Hastanesi bünyesinde çalışan bireylere ek olarak personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Isparta İline Ait Diğer İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Isparta Şehir Hastanesi aracılığıyla yayınlanacağı tahmin edilen iş ilanları içinde; hemşire, ebe, hasta bakıcı, hasta kabul elemanı, temizlik görevlisi, beden işçisi, tıbbi sekreter, klinisyen, ambulans şoförü, acil tıp teknisyeni, mühendis, şoför, özel güvenlik görevlisi, diyetisyen, sağlık memuru, cerrah, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nerede iş başvurusu yapılıyor?

Isparta Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nereye, Nasıl Yapılıyor?

Isparta Şehir Hastanesi iş başvurusu yapmak için İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat edebilirsiniz. Hastane ilk açıldığında kurumun eleman açığı genelde çevrede yer almakta olan sağlık kurumlarından karşılandı. Eksik kadrolara ise İŞKUR üzerinden alımlar gerçekleştirildi. Yine iskur.gov.tr adresi üzerinden yahut il ilçe müdürlüklerinden müracaat edebiliyorsunuz. Harici olarak İnternet üzerinde bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır.

Isparta Şehir Hastanesi Nerededir?

Adres: “Sanayi Mahallesi, Atatürk Blv No:51, 32200 Isparta Merkez/Isparta”

Bu makalemizde Isparta Şehir Hastanesi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu