Başvurular

İş Bankası Personel Alımı 2021

İş Bankası Personel Alımı 2021, iş başvurusu bölümünde İş Bankası Personel Alımı 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. İş Bankası Personel Alımı 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İş Bankası Personel Alımı 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İŞ BANKASI HAKKINDA:

Türkiye nin ilk milli bankası olan İş Bankası  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün arzusu üzerine 1924 senesinde kurulmuştur.

Yeni kurulan ülkemizin ekonomik sıkıntılarını  çözmek amacı ile kurulmuştur.

Sadece 2 şube ve 37 personel ile faaliyete başlayan İş bank şimdi ise birden çok şubesi ve binlerce çalışanı ile Türkiye ve birden çok ülkede bankacılık sektöründe hizmet vermektedir. İş bankası Müşterileri, Hissedarları ve çalışanları yönünden tercih edilen güven veren öncü bir banka olma yolunda çalışmaktadır.

İhtiyaçları etkin, bi hayli hızlı ve kaliteli bir biçimde yöneterek çözüme ulaştırma yolunda çabalayan ve tatminiyeti ön planda tutan bir bankadır. Değerlerini şeffaf olma, önder olma, öncü olma, yenilikçi olma üzerine kuran İş bankası bu değerler üzerinden birden çok müşterisi için tatminiyet düzeysini yükseltmekte bunun yanı sıra çalışanlar için İstihdam kaynağı olmaktadır.

İş Bankasında Kariyer

Çalışanlar ve iş arayanlar için en mühim durum çalıştığı yada çalışacağı şirketi tanıyor olmaktır. Çalıştığı şirketi tanıyan personel şirketin ne istediğini ve yol haritasının ne olduğunu kavramalıdır ki performansını ona göre şekillendirmeli ve kariyer basamaklarını ona göre çıkmalıdır. Aynı şey iş arayan adaylar içinde geçerlidir.

İş arayan aday başvuru formu doldururken başlayan süreçle sınav ve mülakata kadar çalışacağı şirket yada banka ile alakalı birden çok soru ile karşılaşabilir. İşe alım sürecini başarı ile tamamlamak isteyen adaylar bu soruların cevabını verebilmeli ve şirketin yol haritasının ne olduğunu betimleyerek Mülakat görüşmesi yapan görevliyi etkilemelidir. Bunun yanında işe alım süreci sizin adınıza daha kolay geçer.

İŞ Bankasında çalışmak ve kariyer yapmak için ilk kez İŞ Bankasını tanıyalım. İŞ bankasının en büyük özelliği Cumhuriyetin bankası olmasıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bir gecede aldığı kararın arkadasın da aslında halkının doğan ihtiyaçları mevcuttur. 1924 senesinde çalışmaya başlayan İŞ Bankası bu senedan önce halkın gereksinimlerini karşılayacağı güvenilir, kalkınmayı destekleyecek, Çiftçiyi, Tarımı ayakta tutacak bir Bankaya ihtiyaç duyulması ile kuruldu.

Kurulduktan sonra birden çok başarıya imza atması ile dikkat çeken İŞ bankası ülkemizde birden çok ilke imza atmıştır. Avrupa’da şube açan ilk banka, Atm leri ilk uygulamaya sokan banka ve ilk elektronik bankacılığın temelini atan ve birden çok ilke imza atan banka olma özelliğini gururla taşımaktadır.

Güvenlik Görevlisi: Bankanın, müşterilerin ve çalışanların güvenliğini sağlamakla sorumlu olan güvenlik personelleri yeri geldiğinde de şubeye gelen müşterilere yardımcı olmakla sorumlu olabilmektedirler. Bankada özel güvenlik görevlisi olabilmek için Silahlı ÖGG sertifikasına sahip olmak gerekiyor

Temizlik ve Çaycı :

Alanını ve çevresinin temizliği ile ilgilenecek ,insan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü sempatik ,temiz tertipli ve düzenli ,çalışma saatleri ne

uyum sağlayabilecek işinde uzman yahut deneyimsiz personel alınacaktır.

İş bankası İş Başvurusu

İş Başvurusu yapmak istiyorsanız buraya kadar anlattıklarımızı okumuş sayılırsınız. Eğer okumadıysanız ilk kez okumanızı öneririz. Başvurunuzu İŞ Bankası insan kaynaklarının inceleyeceğini unutmayarak doğru bilgilerle doldurmanız gerekiyor. Başvurmak istediğiniz bölümü yazmayı unutmayınız. Başvurmadan önce İş bankası kariyer bölümüne kayıt olmanız gerekmektedir. İş bankası Personel alımları için ilk kez Genel Yetenek Sınavı yapmaktadır.

Sayısal ve Sözel sorulardan bir araya gelen sınavda başarılı olmanız gerekmektedir. Başarılı olan adaylar Mülakata alınırlar. Mülakatta önceden yaptığınız işler edindiğiniz sorumluluklar ve benzeri bilgiler öğrenilir. İşe alım süreci başarılı olan adaylar İş bankasında çalışabilirler. İş bankası çalışanları yılda 4 maaş ikramiye alırlar. Aynı zamanda İş bankasının sunduğu Sosyal yan hakları mevcuttur.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Şoför İstanbul AvrAsya Başvur
Siber Güvenlik Uzmanı İstanbul Asya Başvur
Uzman Yardımcısı İstanbul Avr Başvur
Diğer Banka İlanları İçin Tıklayınız

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu