İnternet

instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? 2021

instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?, bilgi sitemizde instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? başlığı altında bilgi paylaştık. instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

instagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

instagram-hesap-kurtarma-kesin-çözüm

Bu makalemizde siz değerli okurlarımıza instagram hesap kurtarma nasıl yapılır sorusu ile instagram hesap kurtarma linki sunacağız. Ayrıca silinen instagram hesabı kurtarma kesin çözüm siz değerli okurlarımıza sunacağız.

instagram Hesap Kurtarma

Sosyal medya ağlarından birisi olan İnstagram platformunda hesap açarak kendinize sosyal platformda yer bulacaksınızdır. Hesap açma işlemleri, e-posta hesapları kullanılarak oluşturulabilmektedir. Zaman içeresinde çeşitli nedenlerle İnstagram hesabınızı kaybedebilir, giriş şifresin unutabilirsiniz.

Çalınan İnstagram hesabının kurtarılabilmesi için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. instagram hesap kurtarma kesin çözüm önerilerini çeşitli sitelerde bulabilir ve uygulayabilirsiniz. Hesap kurtarma işlemleri için birden fazla yöntem bulunmakta ve bazı yöntemler kurtarma işlemleri için yetersiz kalmaktadır.

Hesap Kurtarma Yöntemleri

Sosyal medya hesabı olarak en popüler olanlarından birisi İnstagram’dır. Kişiler kullandıkları hesapların şifrelerini unuttuklarında veya hesaplarının çalındığını düşündüğünde farklı kurtarma metotlarıni denemeye başlarlar.

En kaliteli yöntemler şunlardan oluşmaktadır;

  • Şifre ile kurtarma
  • İnstagram destek formu doldurarak kurtarma
  • Fotoğraflı ispat ile kurtarma

Her kullanıcı ilk kez, İnstagram hesabına e-posta adresini ve her hangi bir şifre yazarak girmeye çalışır. Şifre yanlış ikazsıyla giriş yapamadığında, şifremi unuttum seçeneği kurtarmaya çalışır.

Şifre İle İnstagram Hesabı Kurtarma

Kullanmış olduğunuz Instagram hesabınızın şifresini unuttuğunuzda veya başkası aracılığıyla değiştirildiğini düşündüğünüzde, şifremi unuttum seçeneği ile kurtarmaya çalışabilirsiniz. Eski instagram hesabı kurtarma metotları içinde ilk denenecek yöntem şifremi unuttum yöntemidir. Şifremi unuttum seçeneğini seçtiğinizde, ulaşım yapamadığınız hesabınız ile alakalı giriş şifresi alabilmeniz için telefon numaranızı kullanabilirsiniz. Telefonunuza yeni bağlantı gönderilecek ve bu bağlantıdan eski İnstagram hesabınıza ulaşım yaparak yeni şifre belirleyebileceksiniz.

instagram Hesap Kurtarma Linki

İnstagram hesaplarını kurtarma işlerinde çoğu zaman şifremi unuttum yöntemi yeterli gelmeyebilir. instagram hesap kurtarma linki seçilerek daha fazla yardıma gereksiniminiz var mı? Sorusu tıklanır ve destek formu açılır. Bu formda istediğimiz tüm bilgiler doğru olarak yazılır ve İnstagram ekibine gönderilerek kurtarma işlemlerinin yapılması sağlanır. Destek formunda, kurtarılmak istediğimiz İnstagram hesabı ile alakalı, çeşitli sorular bulunmaktadır. Bu sorulara doğru yanıt verdikten sonra Instagram ekibi hemen hemen 10 dakika sonra mail göndererek hesap kurtarma işlemi ile alakalı bilgi verecektir.

Silinen Hesabı Kurtarmak

Silinen instagram hesabı kurtarma metotlarınden birisi İnstagram destek ekibine fotoğraflı ispat göndererek kurtarma seçenekleridir. Destek ekibinden yardım alarak instagram silinen hesabı kurtarma yapılabilmesi için destek ekibinden size gelen maile istediğimiz fotoğrafları yüklersiniz. Bir kağıda hesap detaylarını yazar ve kendi yüzünüzü gösterecek biçimde birlikte resmini çekersiniz. Kurumsal bir hesap ise işletmenin vergi levhasının resmi çekilir. Destek ekibi verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu gördüğünde hesabınızı kurtararak size teslim edecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu