İnternet

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021, başvurular bölümümüzde Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021

Damacana su bayiliği veren firmalar ve şartları, bedelsiz su bayiliği, su bayiliği almak istiyorum, KOSGEB su bayiliği, Tüpçü dükkanı açmak maliyeti, Erikli su bayiliği almak, Saka Su Bayilik fiyatı, Toptan Damacana Su fiyat aralıkları, Abant Su Bayiliği, su bayiliği kar marjları 2021 gibi araştırılanler için yazımızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021

Damacana su bayiliği veren firmalar ile ilgili ilk kez şöyle diyebiliriz, Su satıcısı olmak, hazır içme suyu sistemi dikkate alındığından çok mantıklı ve karlı bir iş olarak kabul edilmektedir. Su sektörü her sene gelirini artıran bir iştir. Bunun için bayilik veren firmalardan iş alarak kendi işinizin patronu olmak olabilecekdür. Çok büyük yatırımlar yapmanıza da gerek yok. Kendinize bir mağaza seçerken önce büyük isimlerinin reklamını yapan firmalarla, ardından büyük firmalardan olumlu yanıt alamıyorsanız diğer firmalarla iletişime geçmelisiniz.

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar 2021

2021 yılı damacana su bayiliği veren firmalar;

  • Erikli Su
  • Saka Su
  • Sırma Su
  • Elmacık Su
  • Hayat Su
  • Pınar Su

Damacana Su Kar Marjı 2021

Su bayiliği alırken önemle üstünde durulması gereken birkaç husus mevcuttur. Bu konulara dikkat ederseniz yüksek karlar elde edebilirsiniz. Misal verilecek olursa mağaza açmak istediğiniz ilde franchise aldığınız firmadan başka bir işletme varsa bu size olumsuz olarak geri dönecektir. Büyükşehirlerde yaşıyorsanız bu durum farklı olabilir. Tanınmış şirketlerle çalışmak sizi ileri taşıyacaktır. Çünkü bu şirketler kaliteleri sebebiyle müşteri oluşturmuşlardır. Tanınmış bir firma ile çalıştığınızı ve nüfusu kalabalık bir şehirde yaşadığınızı göz önünde bulundurarak;

  • Aylık harcamalarınız satış durumunuza göre minimum 5.000 TL ile maksimum 30.000 TL içinde değişebilir.
  • Şişelenmiş su fiyat aralıkları aşağı yukarı aynıdır. En fazla 1 yahut 2 TL arasıdır. Genellik ilk damacana 12 TL, bir sonraki ise 11 TL’dir. 11 TL’den hesap yapacak olursak günlük 20 su satılırsa bu ayda 6.600 TL eder. Bunu diğer ufak, orta ve büyük şişelerle de birleştirirsek aylık minimum 10.000 TL – 15.000 TL içinde geliriniz olabilir.

Pınar Su Bayiliği

İlk ambalajlı suyu üretime geçirip insanlara ulaştıran bir firmadır. 1984 senesinde tamamen doğal su üretmeye başlayan firma, suyunu Uludağ, Gökçeağaç ve Akçaağaç su kaynaklarından alıyor. Firma tanınan bir isim olduğu için bireylerin güvenle satın almak istediği bir markadır. Satışı kolay olduğu için karı yüksek olacaktır. Kendinizi Pınar Su’da görmek istiyorsanız Pınar Su bayilik başvuru formunu doldurabilirsiniz. Pınar Su bayilik için şirketin istediği şartları şu biçimde sıralayabiliriz;

  • İşletme siciliniz tamamen temiz tutulmalıdır.
  • Bayiliği alacak birinin tüm belgeleri tamamlaması ve şirkete ibraz etmesi gerekmektedir.
  • Bayi sahibi yeterli sermayeyi topladıktan sonra, işe başlamalıdır.
  • Pınar Su dışında herhangi bir ürün satışı gerçekleştirilmemelidir.
  • Bayilik için en uygun dükkanı bulmalı ve doğru personeli seçmelisiniz.
Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021
Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ve Şartları 2021

Erikli Su Bayiliği Nasıl Alınır?

Türkiye’nin ileri gelen su markalarından birisi olan erik suyu 1960 senesinde Nuri Nihat Aslanoba aracılığıyla kurulmuştur. Herkesin en sevdiği kullanıma hazır su markalarından biridir. Tüketici için mühim olan suyun tadı ve tokluğudur. Bu güveni erik suyu değeriyle elde etmiştir. Oldukça popüler ve güvenilir bir su şirketi olduğu için bayilik almanız durumunda yüksek karlar elde edebilirsiniz.

Erikli Su Bayiliği Kar Marjı

Gerekli şartları uygularsanız ve yeterli bütçeye sahipseniz Erikli su satıcısı olabilirsiniz. Erikli Su bayiye 50-100 bin TL’ye yakın sermaye verilmesini istiyor. Uygun bütçe ve mağaza gibi etkenler belirlendiğinde ve iş için uygunsa, Erikli Su Şirketi’ne katılmaya hak kazanacaksınız. Firma size aylık gelirinin en az 5.000 TL olabileceğinin sözünü de veriyor.

Erikli suyu satıcısı olabilmek için gerekli koşullar mevcuttur. Bu koşulları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;

  • Ürün sevkiyatı için araç şoförü almak,
  • Erikli suyun uygun gördüğü araçlar dışında araç kullanmamak,
  • Çalışanlara sosyal güvence ve diğer haklarını sağlamak,
  • Erikli şifrketi üzerine bayilik iletişim hattı açtırmak
  • Açılan ofiste de çalışan bulundurmak gibi şartlar firma aracılığıyla istenmektedir. Erikli suyun bu şartlar dışında farklı bayilik şartları da olabilir. Bunun için bayilik alma işlemlerinde konu ile ilgili geniş bir şekilde bilgi almalısınız.

Elmacık Su Bayiliği

Sakarya’nın Hendek beldesinden Elmacık Su çıkarılır. Hiçbir işlem yapılmadan, kimyasal madde kullanılmadan doğrudan karıştırılmamış ambalajlı şişelere doldurulur. İsim ücreti almayan bu firma 40.000 TL’ye rahatlıkla kurulabilir. Mağaza işletmek, sevkiyat araçları sağlamak gibi giderler için 40.000 TL harcayacaklar.

Kısa sürede yatırdıkları sermayeden daha fazlasını kazanabilecekler. Yeterli sayıda personelin gereksinimini karşıladıktan sonra bu işi en uygun ve uygun maliyetli biçimde yapabilirsiniz.

Bayilik almak için ilk kez cebinize yeteri kadar sermaye koymanız ve bayilik başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunuzu araştırmaya koyuldukten sonra uygun görülmesi halinde başvuru formunda gösterilen telefon numiçinden size ulaşabileceklerdir. Daha geniş bir şekilde bilgi için 444 4 262 arayabilirsiniz.

Saka Su Bayilik Fiyatı 2021

Saka Su, 2004 senesinde Sakarya’nın Hendek beldesinde faaliyetlerine başlamıştır. 2014 senesinde cam su üretimine başlayarak değerine kalite de katmıştır. Ürünlerinin değeri ve doğallığından dolayı bir çok yerde bayi vererek bir çok birinin sağlığı üzerinde olumlu etkiler bırakmayı hedeflemektedir. Pek çok plastik şişe çeşidini bünyesinde bulunduran Saka suyu, 19 litre damacana suyu ve maden suyu da üretiyor. Saka suyu da tercih ediyorsanız ilk kez saka su bayilik başvuru formunu doldurmanız yahut 444 72 52 numaralı telefonu arayarak talebinizi iletmeniz gerekmektedir. Firmanın bayilik şartları aşağıdaki gibidir;

  • Saka Su satıcılığı yapmak için uygun dükkan bulunmalı,
  • Saka su adına bayilik iletişim hattı açtırılmalı,
  • Su sevkiyatı için büyük bir araç tedarik edilmeli,
  • Dağıtım için gerekli erkek çalışanlar bulmalı,
  • Online siparişler ve Saka Su sipariş girişleri için bir bilgisayar edinilmelidir.

BENZER YAZI: Bayilik Veren Marketler Listesi 2021 (5 Market ve Şartları)

Hayat Su Bayilik

Su sektörünün en köklü firmalarından olan Hayat su, 34 senedir bu alanda yer alıyor. İlk damacana üretimine 2000 senesinde başlamıştır. Daha sonra bir çok çalışmalar ile birlikte adını yükseltmeye başladı. Bayilik vererek bu ünvanını daha da duyurmak istiyor. Dolayısıyla farklı il ve ilçelere bayilik vermeyi kabul eden bir şirkettir. Bulunduğunuz bölgede Hayat Su olmaması sizin için bir avantaj olacaktır. Buna dikkat etmenizi öneririz.

Ürün grupları 0.33 litrelik pet şişeden 19 litrelik damacanaya kadar değişiklik göstermektedir. Ayrıca akmina maden suyu üreterek ürün grubunu zenginleştirmiştir. Bayilik talebinde bulunmak için Hayat Su bayilik başvurusu linkine tıklayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için 0216 538 97 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Hayat Su bayilik için aşağıdakilerini istemektedir. Bunlar;

  • Nüfus yoğunluğu fazla olan alanlarda çalışmalar yapmak,
  • Suların stoku için uygun büyüklükteki bir dükkan tutmak ve depo düzenini başarılı olarak sağlamak,
  • Su sevkiyatı için uygun araçları bulmak,
  • Çalışanları eğitmek, özen göstermek ve çalışan düzenini en iyi biçimde sağlamak.

Sırma Su Bayilik 2021

Sırma Su, 1991 senesinde maden suyu üretimi ile ilk işine başladı. Daha sonra 2002 yılı başında doğal su üretimine sürdü. 2012’de limonata işine ve sonunda buzlu çay işine de girdi. Pet şişeler, cam şişeler ve 19 litre. damacanaları bünyesinde barındırır. Sırma Su bayilik için yapmanız gereken ilk şey, ilinizde yahut ilçenizde sırma su işletmesinin olmamasıdır. Çünkü bu su şirketi bir bölgeye yahut bir bölgeye birden fazla bayilik olanağı vermiyor.

Sırma su sizden uygun bir dükkan, nakliye aracı, distribütör ve ofis çalışanları ister. Bölgenizde Sırma suyu olup olmadığını görmek için Sırma Su Bayisi linkine tıklayabilirsiniz. Başvuru için 0216 544 27 00 numaralı telefonu arayarak yahut web sitesi üzerinden işlemleri yapabilirsiniz.

Su Bayiliği Kar Marjları 2021

Mevcut koşullarda yeni bir mağaza açmak yerine bir su bayisinden bayilik almak doğru seçim olacaktır. Ücretsiz su bayiliği için şunları diyebiliriz. Bazı şirketler isim hakkı bedeli almıyor. Bunun yerine mağazanın yerini, sevkiyat aracını, mağazanın belediye ile olan belgelerini, mağazanın iç harcamalarını, iş yapacağınız şirketin hat numarasını, çalışanları ve yeterli suyu sağlamanızı ister. Sizin için yeterli olabilecek sermaye 50.000 TL – 60.000 TL aralığında olacaktır. Tabii bu fiyatlar mağazanızı satın almanıza yahut kiralık bir mağaza tutmanıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

  • Dükkan kirası + yemek giderleri, maaş, işçi sigortası = 5-6 bin TL (minimum düzeyde)
  • Dağıtım aracı için: 20.000 TL’den 45.000 TL’ye kadar (bütçeniz içerisinde)
  • Çoğu şirketin isteyeceği sayıda satın alabileceğiniz damacana: 500 TL civarında
  • Mağaza kurulumunda dahil edilmesi gereken bilgi işlem ve telefon maliyetleri hemen hemen: 2.000 TL – 2500 TL,
  • Reklam tabelaları, 1.500 TL – 2.000 TL’ye kadar çıkabilir. Bunlar tercihinize göre değişebilir. Mağazanızı tanıtmak için de bir açılış yapmanız gerekebilir ve bunun için biraz para gerekir.

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar Araçları Neler?

  1. Mazda E-2200
  2. Nissan Vanette
  3. Mitsubishi L300
  4. Hyundai H-100

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu