Başvurular

İLKSAN Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

İLKSAN Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde İLKSAN Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İLKSAN Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İLKSAN Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü yahut bilinen kısa adı ile İLKSAN, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde uzman yardımcısı alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İLKSAN uzman yardımcısı alımı kapsamı içinde 14 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 20 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • İLKSAN Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru Sırasında Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl, Nereden Yapılacak?
  • Diğer Bilgiler
  • Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

İLKSAN Personel Alımı İlanı 2018

Genel Müdürlüğümüze; 14 Uzman Yardımcısı alınacaktır. Başvuruda bulunacak adaylarda aranacak şartlar ile alakalı ayrıntılı bilgiler; (Başvuru şartları, şekli, süresi vb.) İLKSAN Genel Müdürlüğü’nün www.ilksan.gov.tr adresinde bulunmaktadır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1, 4 ve 5 inci alt bentlerindeki şartları taşımak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı yahut vücut noksanlığı bulunmamak,
  • Daha önce kamu yahut özel sektör aracılığıyla işten çıkarma cezası ile işine son verilmemiş olmak.
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak yahut muaf sayılmış olmak.
  • İktisat, İşletme, Maliye, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden yahut bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul gören yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  • Yapılan inceleme ve soruşturma sonunda, Uzman Yardımcısı olmalarına engel bir durumu bulunmamak,
  • 2017 senesinde tertip edilen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve alakalı sınavın P4, P14, P19, P22, P26, P44 ve P48 puan çeşitlerinden herhangi birinden en az 70 puan almış olmak (Söz konusu puan türleri içinden en yüksek miktarda olan seçilerek sıralamada kullanılacaktır),
  • İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak.

Başvuru Sırasında Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • KPSS sonuç belgesi çıktısı,
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi,
  • Özgeçmiş,
  • Öğrenim belgesi aslı yahut onaylı örneği (Şahsen başvurularda Kurumdan aslı gibidir onayı verilmektedir. Posta yolu ile başvurularda ise sıralamaya girmeye hak kazanan adaylardan öğrenim belgesinin aslı istenecektir)
  • Askerlik terhis belgesi / Muaf olanlar yönünden muafiyet belgesi
  • Adli Sicil belgesi
  •  İş tecrübesi varsa belgeleyen evrak

Başvurular Nasıl, Nereden Yapılacak?

Başvuruda bulunacak adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr adresinde adaylar için bulunan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istediğimiz belgeler ile birlikte 02.07.2018 tarihinden bu yana 20.07.2018 Cuma günü saat 17:30’a kadar Demirkapı Sokak No:24 06340 Demirlibahçe – MAMAK / ANKARA adresine şahsen teslim etmeleri yahut kargo/Posta ile göndermeleri gerekmektedir. (Postada meydana gelebilecek gecikmelerden Kurumumuz sorumlu değildir)

Müracaatların değerlendirilme aşamasında adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM nezdinde teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulanan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem başlatılacaktır. Başvuru esnasında istenen belgeler incelendikten sonra eksik yahut uygun olmayan belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Diğer Bilgiler

Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından bu yana 15 gün içinde aday aracılığıyla talep edilmesi halinde elden yahut karşı ödemeli posta yoluyla iade edilecek olup, gösterilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

Başvurusu kabul gören adaylar başvuru süresi bittikten sonra; KPSS puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak mülakat komisyonunca belirlenecek kişi sayısı kadar aday mülakata çağrılacak, yapılan mülakat neticesinde ataması uygun bulunan adaylar ilan edilecektir. Çağrı yapılan adaylardan verilen zaman zarfında başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan veya aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.

Personel alımı ile alakalı tüm ilanlar İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup; bunun bunun yanında ataması yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır. Sandığımız özel kanunla kurulmuş olup; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi değildir. Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre çalışacaktır.

Bu makalemizde İLKSAN aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara İLKSAN iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu