Başvurular

HSBC Bankası Genel Başvuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

HSBC Bankası Genel Başvuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde HSBC Bankası Genel Başvuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. HSBC Bankası Genel Başvuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

HSBC Bankası Genel Başvuru İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

HSBC Bankası yeni mezun, öğrenci ve  işinde uzman bankacılar arayışında olduğunu açıkladı. Genel başvuru formu ve çalışma olanaklarını sizin için topladık.

Ülkemizde 1990 senesinden bu yana faaliyet gösteren HSBC Türkiye; Kurumsal Bankacılık ve Yatırım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi alanlarında hizmet sağlamaktadır. HSBC Türkiye, şubeleri, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık kanallarıyla üyelerine finansal çözümler sağlamaktadır. Merkezi Londra’da bulunan ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans hizmetleri kuruluşlarından birisi olan HSBC Grubu; bugün Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 65 ülke ve bölgede hemen hemen 3 bin 800 ofisiyle hizmet vermektedir.

Gerekli Şartlar

  • Üniversitelerin alakalı bölümlerinden mezun olmak,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi sağlayabilecek derecede İngilizce bilgisine sahip olmak,
  • Ekip çalışmasına uyumlu,
  • İletişimi kuvvetli ve sunum becerileri yüksek olmak,
  • Pratik çözümler üretebilmek için, yenilikçi ve kavramsal düşünme kabiliyetine sahip olunması
  • Dış görünüşüne önem veren ve disiplinli bireyler aramaktadır.

Sözlü ve yazılı sınavlardan sonra grup mülakatı ve ardından birebir mülakat ile işe alım sağlanacaktır. Bu sürece katılmak için başvuru formunu doldurunuz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu