Başvurular

Hidromek İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Hidromek İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Hidromek İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Hidromek İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Hidromek İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

HİDROMEK HAKKINDA BİLGİ:

Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticilerinden  HİDROMEK, 1978 senesinde Ankara’da kurulmuştur. Kurucusu Hasan Basri Bozkurt, faaliyetlerine tarım traktörleri için ataşman üretimiyle başlamıştır. Bu girişim, ilerleyen senelerda bir adım daha ileriye götürülmüş ve Türk mühendisler aracılığıyla tasarlanan ilk iş makinesi üretimi gerçekleştirilmiştir. Ürün gamının genişletilmesiyle büyüyen HİDROMEK’in bünyesinde şu an 2000’e yakın çalışan istihdam edilmektedir. Ayrıca; dördü Ankara’da, biri İzmir’de, bir diğeride Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi yapmaktadır. Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesinde 1.400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde inşaatı devam eden HİDROMEK Üretim Üssü’nde, ilk kez çalışmaya başlayan komponent fabrikasında ise önceden ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapmaktadır. 

 Dünyada 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek üzere İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK HCE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmalarını kurarak faaliyete geçirmiştir.

 İş makinesi tasarımı hususunda fark yaratan HİDROMEK, bu başarısını bir çok ödülle taçlandırmıştır. HİDROMEK şu an, ülkeler arası düzeyde prestije sahip, toplam 22 adet tasarım ödülünün sahibidir. 

İş makineleri hususunda tüm dünyaya bilgi tedariki sağlayan ve sektöre referans oluşturan basın kuruluşu KHL Group’un, dünya çapında iş makineleri üreten en büyük firmaların sıralandığı ülkeler arası ‘Yellow Table’ listesinde bulunan ilk ve tek Türk makine üreticisi HİDROMEK olmuştur. ‘Yellow Table 2021’ listesinde de bulunan HİDROMEK, listeye 8’inci kez girmiştir. Bunun bunun yanında, HİDROMEK, İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) aracılığıyla açıklanan, 2009-2019 senelerı içindeki verilere göre Türkiye’de aralıksız 11 yıl kazıcı yükleyici, 8 yıl hidrolik ekskavatör ve 2 yıl motor greyder satışlarında pazar önderi olmuştur.

İşe Alım Süreci:

İş alım sürecimizde temel hedefimiz alakalı pozisyona ve Hidromek ailesine en uygun adaya ulaşmaktır. Farklı kanallarla ilanlarımıza başvuran adaylarımız bir aday havuzunda toplanır ve başvuruların İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve alakalı bölümler aracılığıyla değerlendirilmesinin ardından uygun görülen adaylarımız mülakata davet edilir.

Adaylarımız, pozisyonun niteliğine göre bilgi ve yabancı dil testlerine tabi tutulmakta iş örneklemleri oluşturularak işteki yetkinliği ölçülmeye çalışılmaktadır. Serbest/yarı yapılandırılmış mülakatla değerlendirilen adayımızdan başvurduğu pozisyona yönelik mevcut çalışmaları yahut bir çalışma yapması istenebilmektedir.

İşe alım sürecimizde, her pozisyon için aranılan özel nitelikler olduğu gibi tüm pozisyonlarımız için değişmeyen bazı nitelikler mevcuttur.

Tüm bölümlerimiz ve tüm pozisyonlar için değişmeyen temel nitelikler şu biçimde sıralanabilir:

Yapacağı işle alakalı eğitim almış olmak, teorik bilgi sahibi olmak,

Yapacağı işle alakalı uygulamaya yönelik ilgi/bilgi/deneyim sahibi olmak,

Kendini daha da ilerletmeye ve öğrenmeye açık ve bu hususta istekli olmak,

Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri yönünden başarılı olmak,

Sorumluluğunun ve işinin öneminin farkında olmak,

Saygılı, dürüst ve çalışkan olmak,

Yaşadığı dünyaya hassas, toplumsal değerlere saygılı olmak,

Uzun süreli çalışma isteği ve kariyer hedefine sahip olmak.

Tüm çalışanlarımızı çok kıymetli ve şirketimizin sürekli olarak gelişimine paralel olarak geliştirilmesi gereken en mühim kaynağımız olarak görmekteyiz. Rekabetçi üstünlüğü, çalışanlarımızın yetkinliklerinin geliştirildiği ve refah düzeylerinin artırıldığı güvenli bir çalışma ile sağlayacağımıza inanmaktayız.

“İnsana yapılan yatırım, en yüksek getirili yatırımdır.”

fikriyle yola çıkarak şirketimizde çalışanlarımızın sürekli olarak gelişimini sağlamak maksadıyla eğitimler verilmektedir.

AÇIK POZİSYONLAR:

 

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Pazarlama Sorumlusu Ankara Başvur
Kontrol ve Yazılım Mühendisi Ankara Başvur
Yurt Dışı Satın Alma Uzmanı Ankara Başvur
Satış Yetkilisi İstanbul Tümü Başvur
Depo ve Lojistik Yöneticisi Ankara Başvur
Muhasebe Sorumlusu Ankara Başvur
Yurt İçi Satın Alma Uzmanı Ankara Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu