Başvurular

Güven Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Güven Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Güven Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Güven Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Güven Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Güven Hastanesi, 1973 senesinde sağlık hizmetleri sunmak amacı ile Ankara ilimizde kurulmuş olan özel bir sağlık kurumudur. Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak maksadıyla kurulmuş olan hastane, ilk kez Ankara ilimizde Kavaklıdere’de açılmıştır. Daha sonra Güven Çayyolu Cerrahi Tıp Merkezi ve Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü faaliyete geçmiştir. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdüren Güven Hastanesi, Ankara ilimizde ikamet eden vatandaşlarımızın ilk tercihi olmayı başarmıştır. Güven Hastanesi bunların yanında çok sayıda insana de istihdam kapısı olmaktadır. Güven Sağlık Grubu bünyesinde çalışan bireylere ek olarak her sene yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Güven Hastanesi aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Güven Hastanesi İş İlanları 2022
  • Güven Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Güven Hastanesi İş İlanları 2022

Güven Hastanesi bünyesinde 1600’ü aşkın çalışan ve 200’e yakın hekim görev almaktadır. Güven Hastanesi modern tıbbın gereklerini, senelerın tecrübesi ile birleştirerek hastalarına aktarmaya sürdürmekte. Sağlık hizmeti denince akla gelen ilk isim olma amacını sürdüren Güven Sağlık Grubu, büyüme hedefleri ışığında çalışmalarını sürdürirken bünyesine de çeşitli kadro ve pozisyonlara personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Ankara İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Güven Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; elektrik teknikeri, KVC ameliyat hemşiresi, temizlik hizmetleri sorumlusu, güvenlik görevlisi, satış temsilcisi, ücretlendirme uzmanı, hasta bakıcı, ebe, hemşire, aşçı, diyetisyen, eczacı, biyolog, laborant gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Güven Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Güven Hastanesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız önceleri kurumun resmi web adresi olan www.guven.com.tr adresi üzerindeki iş başvuru formunu doldurarak başvurularını gerçekleştiriyorlardı. Lakin bu iş başvuru formu kaldırıldı. Artık kurum bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz kariyer sayfası aracılığıyla başvurularını gerçekleştirmektedirler. Yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanına iletilmekte ve başvuru yapmış olduğunuz kadro için uygunluğunuz incelenmektedir. Bu makalemizde Güven Hastanesi iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Güven Hastanesi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER GÜVEN HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, güven hastanesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan güven hastanesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu