Başvurular

Gürpınar Belediyesi 16 işçi alımı yapıyor 2022

Gürpınar Belediyesi 16 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Gürpınar Belediyesi 16 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gürpınar Belediyesi 16 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gürpınar Belediyesi 16 işçi alımı yapıyor

Van ilimizde bulunan Gürpınar Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Gürpınar Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde şoför, çöp toplama işçisi, çöp toplama personeli, çay ocağı personeli, yardımcı hizmet personeli, spor antrenörü, usta, hizmet binası temizlik personeli alımı yapacaktır. Adaylar ilana 4 Ocak 2019 mesai bitimine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Gürpınar Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

  • Şoför olarak başvuracak işçilerde 3 yıl ve üzeri E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • Çöp toplama, hizmet binası temizlik personeli ve araç arkasında çöp toplama işçisi olarak başvuracak işçilerde herhangi bir nitelik istenmemektedir.
  • Yardımcı hizmet personeli olarak çalışacak işçilerin en az önlisans mezunu olması gerekmektedir.
  • Çay ocağı personeli için herhangi bir nitelik aranmamaktadır.
  • Spor antrenörü olarak çalışacak işçilerin en az lisans mezunu olmaları gerekmektedir.
  • Usta olarak çalışacak işçiler için herhangi bir nitelik istenmemektedir.

Başvuru sırasında adaylardan istediğimiz belgeler aşağıda verilmiştir.

  • Başvuru dilekçesi şirket adresine elden teslim edilmelidir.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi, sabıka kaydı, 2 adet fotoğraf, diploma aslı, askerlik terhis belgesi ve en az 1 yıl tecilli olduğunu gösterir belge.

Bu makalemizde Gürpınar Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Gürpınar Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER GÜRPINAR BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gürpınar belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gürpınar belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu