Başvurular

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Güncel İş İlanları 2022

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Güncel İş İlanları 2022, iş başvuru bölümüzde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Güncel İş İlanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Güncel İş İlanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Güncel İş İlanları

  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı İlanları
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Alımı İlanları
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İş İlanları 2018
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İş Başvurusu

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı İlanları

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarihi çok da eskilere dayanmamaktadır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2011 senesinde kurulmuştur. Önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile alakalı 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kurulmuştur. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı en mühim bakanlıklarımızdan biridir. Kaçakçılığı önlemek, gümrük işlemlerini kontrol etmek, ticarete konu olan ürünlerin güvenilirliğini kontrol etmek gibi sayısız görevi bulunmaktadır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bu görevleri gerçekleştirebilmek adına bünyesinde çok sayıda personel, memur, işçi ve eleman istihdam etmektedir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı her sene yapmış olduğu açıklamalarda bünyesinde çalışanlara ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.  Bu makalemizde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri bulunmaktadır.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Alımı İlanları

Her sene www.devlette.com olarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı aracılığıyla yayınlanmış olan çok sayıda iş ilanını sizlerle paylaşmaktayız. Bu ilanlarda satış memuru, ambar memuru, veznedar, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, tekniker, kimyager, şoför, muhafaza memuru, muayene memuru, avukat, programcı, tüketici hakem heyeti raportörü, laborant, hukuk müşaviri, mütercim tercüman, gümrük ve ticaret uzman yardımcısı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda önlisans mezunu, lise mezunu, ilköğretim mezunu ve üniversite mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ayırca her sene engelli personel alımı ve eski hükümlü personel alımı da gerçekleştirmektedir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İş İlanları 2018

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı aracılığıyla 2018 yılı içinde en son yayınlanmış iş ilanları aşağıda verilmiştir.

  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1750 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (GTB) Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Eleman Alımı İş İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personel Alımı İçin TIKLAYIN
  • GTB Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Rekabet Kurumu İş İlanları İçin Hemen TIKLAYIN

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İş Başvurusu

Yayınlamış olduğumuz ilanların hepsi sitemiz üzerinde ve www.gtb.gov.tr adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Yayınlanmış olan iş ilanlarının hepsinde farklı kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Bu nedenten dolayı başvuru şartları, başvuru tarihleri ve bunun bunun yanında iş talep formu ile başvuru formu da farklıdır. Güncel olan iş ilanlarını göz gezdirerek bu ilanlarda aranılan başvuru şartlarını ve başvuru formuna rahatlıkla ulaşabilir ve ilanlara anında iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gümrük ve ticaret bakanlığı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gümrük ve ticaret bakanlığı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu