Başvurular

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3 Bin Memur Personel Alımı 2022

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3 Bin Memur Personel Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3 Bin Memur Personel Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3 Bin Memur Personel Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 3 Bin Memur Personel Alımı

29 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Perakende kanunuyla, Gümrük bakanlığına 3 bin atama izni daha verildi. Buna göre 2015 senesinde aşağıda gösterilen kadrolara toplamda 3.000 personel alımı, memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuru tarihleri, başvuru formu ve başvuru şartları yazımızın devamında.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 3 BİN MEMUR ALIMI 2015

29 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Perakende kanunuyla, Gümrük bakanlığına 3 bin atama izni daha verildi.

Bilindiği üzere, Bütçe Kanunu ile tüm kamu kurumlarına 2015 senesinde verilen atama izni sayısı 36 bindir. Bu sayı, kamunun gereksinimini karşılamaktan uzaktır.

36 bin atama izni ihtiyacı karşılamadığı için, kamu kurumları kanunlarda kendilerine atama izni çıkartmaktadır.

Bu husustaki ilk ek atama izni, Gümrük Bakanlığına verilmiştir. 29 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazetede bulunan Kanunun 24. maddesinde göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, toplam 3 bin adet atama izni verilmiştir.

Bakanlık için yeni ihdas edilen kadrolar ise şu biçimdedir. Bu tabloya göre Bakanlık 2015 yılı için muhafaza memuru, muayene memuru, memur ve Gümrük ve Ticaret uzman yardımcısı alacaktır.

personel alımı, memur alımı

personel alımı, memur alımı

 

 

2015 Gümrük ve Ticaret Bakanlı personel alımı, memur alımı ile ilgili merak ettiklerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Başvuru tarihi ve başvuru şartları halen açıklanmadı. İlan yayımlandıktan sonra ilk kez www.devlette.com adresinden öğrenebilirsiniz. 


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu