Başvurular

Gemport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Gemport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Gemport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gemport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gemport iş ilanları ve iş başvurusu

Gemport, 1992 senesinde ülkemizin ilk özel sermayeli limanı olarak Gemlik Körfezi’nde faaliyete başlamış olan limandır. Gemport, Bursa başta olmak üzere çok sayıda bölgenin ithalat ve ihracatında ana deniz yolu kapısı olarak 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Genelde Marmara Bölgesi’nde üretim yapan ticari ve binek araç üreticileri aracılığıyla kullanılan liman bunun yanında kağıt, selüloz, tekstil, ham madde, soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler, kereste gibi sayısız başlıkla hizmet sağlamaktadır. Gemport bünyesinde yüzlerce kişi istihdam edilmektedir ve bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılmaktadır. Gemport aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Gemport İş İlanları 2022
  • Gemport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gemport İş İlanları 2022

Gemport, Bursa Serbest Bölge’sine bi hayli yakındır. Bu nedenten serbest bölgenin de limanı olarak faaliyet göstermektedir. Gemport her sene binlerce gemiye kılavuzluk hizmeti vermektedir. Yılport Holding bünyesinde bulunan Gemport, bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Bursa İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Gemport aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; puantör, elektrik teknisyeni, terminal traktör operatörü, elektrik mühendisi, güvenlik görevlisi, gemi adamı, forklift operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Gemport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Gemport yeni işe alacağı bireyleri önceden bünyesinde iş başvurusunda bulunmuş adaylar içinden seçmektedir. Sizler de özgeçmişinizi kurumun insan kaynakları departmanına göndererek Gemport bünyesinde çalışma olanağı elde edebilirsiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına girmeniz ve sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz doldurmanız yeterli gelmektedir. Bu makalemizde Gemport iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Gemport iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER GEMPORT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gemport hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gemport açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu