Başvurular

Gaziantep Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Gaziantep Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Gaziantep Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gaziantep Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gaziantep Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Gaziantep Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Gaziantep Üniversitesi ilan hemşire, sosyal çalışmacı, sağlık teknikeri, diğer sağlık personeli alımı gerçekleştirecektir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile başvurulara ilişkin diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

  • Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına ikaznca Üniversitemiz Hastanelerinde (Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi) istihdam edilmek üzere, 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartlar aranacaktır.
  • Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.
  • İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istediğimiz belgeler ile Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda bulunan pozisyonlardan yalnızca birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm ikaznca, anlaşmali(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Gerçeğe aykırı belge verdiği yahut beyanda olduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare aracılığıyla kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir.
  • Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz web sayfası ilanlar bölümünde ilan edilecektir. Atamaya hak kazananlar haklarında yaptırılan güvenlik soruşturmaları olumlu neticelendiğı takdirde vazifeye başlatılacaklardır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, alakalılere bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

İstenilen Belgeler:

  • Başvuru formu (Başvuru Formu İçin Tıklayınız)
  • 2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak biçimde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır. (Form İçin Tıklayınız)

Bu makalemizde Gaziantep Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu