Başvurular

Gaziantep Polisevi Çok Sayıda İşçi Alımı İlanı 2022

Gaziantep Polisevi Çok Sayıda İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Gaziantep Polisevi Çok Sayıda İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Gaziantep Polisevi Çok Sayıda İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Gaziantep Polisevi Çok Sayıda İşçi Alımı İlanı

Gaziantep Polisevi yayınlamış olduğu ilan kapsamı içinde işçi alımı yapacağını açıkladı. İlan neticesinde garson ( servis elemanı ) alımı yapılacaktır. İlan kapsamı içinde 10 kişi istihdam edilecektir. Adaylar alakalı ilana 2 Eylül 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. İlana dair diğer iş başvuru şartları, iş başvuru formu gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Gaziantep Polisevi İşçi Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Kuraya tabi olan, iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

ALINACAK KİŞİLERDE “EN AZ 1 YIL GARSON(SERVİS ELEMANI ) OLARAK ÇALIŞMIŞ OLDUĞUNU BELGELEMEK” VEYA “GARSON(SERVİS ELEMANI) OLARAK EĞİTİM ALMIŞ OLDUĞUNU BELGELEMEK” şartı aranacaktır.

Talebe başvuru yapan adayların, 09/09/2016 günü saat:17:00’ye kadar en az 1 yıl süreyle garson(servis elemanı) olarak çalıştıklarına dair belgeyi yahut garson(servis elemanı) olarak eğitim aldıklarına dair belgeyi Gaziantep Polisevi Şube Müdürlüğü Muhasebe Satın alma ve Depo Büro Amirliğine teslim etmek zorundadır. Belgelerini teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve kura çekilecek listeye dahil edilmeyeceklerdir.Başvuru neticesinde sınava girecek adaylar (kanuni şartlar yerine gelirse) 21/09/2016 günü saat 15:00’de Polisevi Şube Müdürlüğünde noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. İsteyen adaylar kura çekimine katılabilirler. Kura da ismi çıkan adaylara sınav tarihi ve saati iadeli taahhütlü posta ile bildirilecektir. Sınavı kazanan adayla 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre belirsiz süreli iş anlaşmasi imzalanacaktır. İşe başlatılan işçilere asgari ücret ödenecektir.(N.A)

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Garson (Servis Elemanı)
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Polisevi Şube Müdrülüğü 21.09.2016 15:00 – 16:00

Çalışma Adresi : OSMANGAZİ MAH. 62 NOLU CAD. NO:23 BATTAL HÖYÜK MEVKİİ 27060 GAZİANTEP/MERKEZ GAZİANTEP / TÜRKİYE

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu