Bilgi Arşivi

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi 2021

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi, bilgi sitemizde Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi başlığı altında bilgi paylaştık. Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Euro Truck Simulator 2 Para Hilesi

ets-2-para-hilesi

ETS 2 para hilesi konulu bu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza euro truck simulator 2 para hilesi paylaşmaya çalışıyor bulunacağız.

ETS 2 Para Hilesi

Sürücü koltuğunda oturup güzel yollarda ilerlemek ve farklı şehirlere doğru gitmek, bir çok insanın hoşuna giden bir durum olurdur. Oyunculara özel geliştirilen Euro Truck Simulator oyunu, tam da böylesine harika bir fırsatı oyun severlerin ayağına getiriyor.

Bu oyun içinde birbirinden farklı haritalar ve birbirinden farklı yol güzergâhlarıyla şoförlük hususundaki deneyimi en iyi biçimde yaşamak olabilecek oluyor. İçerisinde bi hayli farklı oyun ayarlarının bulunmasının dışında bu oyunda bunun bunun yanında birbirinden farklı mod seçenekleri de yer alıyor.

Hatta bazı durumlarda çeşitli hilelerle bile oyunu daha fazla renklendirmek olabilecek bir hale geliyor. Oyunda ets 2 para modu gibi bir çok seçenek yer alıyor. Çünkü kazandığınız paralarla oyunda daha farklı seçenekleri açma şansını elde ediyorsunuz. Bu bakımdan ets para hilesi, bu oyunda bi hayli mühim bir yer tutuyor.

Para Hilesi Yapma

Günümüzün en harika oyunlarından birisi olan Euro Truck Simulator oyununda para hilesini aktif etmeniz için harika bir yol yer alıyor. Bunun için ets 2 para hilesi cheat engine seçeneğinden yararlanmanız gerekmektedir. Cheat Engine uygulamasını bilgisayarınıza indirip kurduktan onu doğrudan açmanıza gerek yoktur.

Burada Euro Truck 2 para hilesi için yapmanız gereken ilk kez doğrudan ets oyununu açmanızdır. Karşınıza çıkan ekranda sizleri bir para bölümü olan yer karşılayacaktır. Buradaki miktarı bir yere not alın. Devamında ise Cheat Engine uygulamasını açıp process-eurotrucks2.exe kısmına tıklayın. Sizleri karşılayacak yere önceden aldığınız miktarı yazarak ilerleyin. Şimdi Euro Truck Simulator 2 para hilesi seçeneğinin açılması için birkaç adımı daha takip etmeniz gerekiyor.

Şu ana kadar yaptığınız işlemlerden sonra karşınıza bir liste çıkacaktır. Buradaki listede en üst kısıma dikkatinizi verin. Üstte bulunan seçeneğe bir kez tıklayın ve her şeyi en alt kısıma aktarıldığından emin olun. Oyundaki para hilesini aktif etmeniz için burada sayıları kendinize göre değiştirerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Seviye Hileleri

Euro Truck Simulator oyununda birbirinden farklı seçeneklerde çeşitli düzeyler yer alıyor. Her bir düzeyde farklı yollar, haritalar ve özellikler aktif hale geliyor. Lakin bu durumdan en iyi biçimde yararlanmak içinse, ets 2 para ve level hilesi yöntemini aktif kullanmanız gerekiyor.

Burada siz değerli okurlarımıza yol gösterecek şey yine Cheat Engine uygulaması olacaktır. Yapmanız gereken şey, hesap görüntünüzün yanında bulunan puanı ilk kez bir yere not almaktır. Ardındansa Cheat Engine uygulamasını açıp buraya, kenara not aldığınız puanı aynen yazın. Burada yapacağınız arama işlemlerinden sonra oyunu biraz oynayıp kendinize göre biraz bölüm ve mesafe kaydedin.

Bunu yaparken biraz puan da toplamış olacaksınız. Bundan sonraysa sonuçları aktardığınız alt bölümde Record bölümünden yeni değerleri girin. İşte şimdi siz oyun severler burada düzey atlama şansını elde etmiş olacaksınız. Çünkü eğer dikkatli bakacak olursanız haritalarda da normalden farklı olarak bir değişim meydana gelmiştir.

Programsız Para Hilesi Yöntemi

Programsız bir biçimde oyunda para hilesini aktif etmenin bir yolu mevcuttur. Bunun için cihazınızda belgelerim bölümüne gitmeniz gerekiyor. Ardındansa gereksiniminiz olan şey Euro Truck Simulator seçeneğini bulmaktır. Daha sonra sizleri ekranda SAVES yazan yeri seçmelisiniz. Burada para hilesi için alakalı kısıma çift bastıktan sonra GAME bölümünü açmanız gerekecektir. Bunu Word yahut not defteriyle bile açabilirsiniz.

Son eriştiğiniz bölümde arama kutusuna MONEY yazıp işlemi sürdürün. Son kalan adımda ise sizleri ekranda karşılayacak money_account bölümünü 0 olarak bırakmamanız gerekecektir. Bunu değiştirmek için onu silip yerine 999999 yazın. Tüm işlemler tamamlandığında ets 2 para hilesi programsız yönteminin aktif olduğuna tanıklık edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu