Başvurular

Eti Soda iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Eti Soda iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Soda iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Soda iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Soda iş ilanları ve iş başvurusu

Eti Soda, doğal sodyum karbonat ve sodyum bikarbonat üreticisi bir firmadır. ETİ SODA A.Ş., 1979 senesinde Ankara’nın Beypazarı beldesinde yapılan rutin kömür sondajları sırasında bulunan trona maden rezervlerini çıkarmak, işletmek ve ekonomiye kazandırmak maksadıyla 1998 senesinde kuruldu. ETİ SODA Tesisleri ise 2009 senesinde faaliyete geçmiştir. Eti Soda alanında ülkemizdeki en büyük firmadır. Bu başarısını sürdürmek isteyen kurum, bünyesine de çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Eti Soda aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Eti Soda İş İlanları 2022
  • Eti Soda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Soda İş İlanları 2022

Eti Soda yılda 1,5 milyon ton Sodyum Karbonat ve 200 bin ton Sodyum Bikarbonat üretim kapasitesine sahiptir.  Üretim tesislerimizde monohidrat prosesine tabi tutulan trona çözeltisi, Sodyum Karbonat ve Sodyum Bikarbonat ürünlerine dönüştürülüyor. Cam üretiminden, kabartma tozuna kadar bir çok sektörde kullanılan ETİ SODA ürünleri, başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanına gönderiliyor. Eti Soda bünyesine de faaliyetlerini sürdürmek adına personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Eti Soda aracılığıyla şuana dek yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, özel güvenlik görevlisi, satın alma mühendisi, enerji üretim müdürü, ambar şefi, büro personeli, ölçü kontrol işçisi, tekniker, teknisyen, vasıflı vasıfsız fabrika işçisi, bilgisayar operatörü gibi kadro ve pozisyonlar yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Eti Soda İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Soda bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız başvurularını Ciner Grubu bünyesinde verilmiş olan iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Aşağıda vermiş olduğumuz başvuru formu ile kolay bir biçimde başvurunuzu uygulayabilirsiniz. Yapmış olduğunuz başvurular ardından kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir. Burada başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı oluşması durumunda da başvurunuz değerlendirmeye alınır. Bu makalemizde Eti Soda iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Eti Soda İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ETİ SODA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eti soda hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eti soda açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu