Başvurular

Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu 2021

Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu 2021, başvurular bölümümüzde Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu 2021

Şok Market İş Başvurusu

Şok Market kasiyer ilanları, şirketin kariyer sayfasında yayınlandı! Güncel Şok Market kasiyer ilanlarının yanında, Şok Market iş başvurusu formu, kasiyer alımı yapılan şok market şubeleri ve personel alımı yapılan diğer açık pozisyonlarla alakalı bir çok şeyi sayfamızda bulabilir ve şok market iş başvurusu uygulayabilirsiniz. 

Şok Market Kasiyer İlanları 2021

  • Şok Market Kasiyer İlanları 2021
  • Kasa Reyon Personeli İş İlanları
  • Şok Market Kasiyer Görev Tanımı
  • Şok Market Kasiyer İş Başvurusu
  • İş Arama Süreciyle İlgili Tavsiyeler
  • Şok Market İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Şok Market Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021
  • Şok Market Sıkça Sorulan Sorular
  • ŞOK Market Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Şok Market Engelli Personel Alımı Yapıyor Mu?
Şok Market Kasiyer İlanlarıŞok Market Kasiyer İlanları
Şok Market Kasiyer İlanları ve İş Başvurusu

 

Perakende marketler zinciri denildiğinde, ülkemizde akla ilk gelen firmalar içinde bulunan şok market ,mevcut ve yeni açılacak şubelerinde görevlendirmek üzere kasiyer ilanları yayınlamaktadır. firma ilanlarını en fazla güncelleyen kuruluşlardan birisi olan şok Market, çok sayıda kasiyer alımı yapacaktır. Bu doğrultuda İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerimiz başta olmak üzere, Türkiye’nin  dört bir yerinde Kasiyer alımı yapmaktadır.

Şok Market Kasiyer İlanlarında özellikle altı çizilen, Şok market iş başvurusu yapacaklarda aranılan nitelikler aşağıdaki gibidir. Kasiyer alımlarında son derece seçici davranan Şok Market İnsan kaynakları birimi, başvuru sahiplerine kısa bir sürede geri dönüş yapmaktadır.

  • Aktif Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonundave sektöründe işinde uzman,
  • Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf
Popüler İş İlanları
A101 İş İlanları 2021
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu

Kasa Reyon Personeli İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • En az lise mezunu
  • Tercihen alanında en az profesyonel
  • Güvenilir, hesap işlerinde işinde uzman
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Genç, enerjik, güler yüzlü, gelişime açık, insan ilişkileri kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın
  • Müşteri tatminiyeti odaklı

İŞ TANIMI

  • Kasaya gelen müşterileri güleryüz ile karşılamak ve uğurlamak
  • Mağazada satışa sunulan ürünlerin kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek
  • Günlük kasa işlemlerini şirket kaidelerina uygun bir biçimde bi hayli hızlı, doğru, eksiksiz olarak yerine getirmek
  • Gün başı ve gün sonu kasa açılış ve kapanış işlemlerini zamanında ve eksiksiz gerçekleştirmek
Aday Kriterleri
Tecrübe:Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Mağazacılık (Ticaret)
Departman: Personel
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Eleman
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

Şok Market Kasiyer Görev Tanımı

Mağaza yoğunluğunun en fazla hissedildiği pozisyonların başında kasiyerler bulunmaktadır. Bundan dolayı işlemlerini yaparken son derece pratik ve dikkatli olması gerekmektedir. Şok kasiyer ilanlarında görev tanımı aşağıda altı çizildiği gibi olup, iş başvurusunda bulunanların hakim olması gereken konulardır.

Şok Market Kasiyer İlanlarıŞok Market Kasiyer İlanları
Şok Market Kasiyer İlanları
  • Kasa Giriş çıkışlarının takibini yapmak ve olası iade ve satış faturası kesmek.
  • Şirket kaidelerina uygun bir biçimde işlemleri gerçekleştirmek.
  • Yoğun iş temposunu kaldırabilecek ve güler yüzlü olmak.
  • Sorumluluk alanının gereksinimlerini takip etmek ve temizliğinden sorumlu olmak.
  • Ürünler ile ilgili balakalı olmak, indirim ve kampanyaları takip etmek.

Şok Market Kasiyer İş Başvurusu

Şok iş ilanları ve kasiyer alımları ile ilgili sunmuş olduğumuz bilgiler iş başvurusu yapmak için yeterli geldiyse eğer, müracaat yapmak için Şok Market kurumsal sayfasından yahut interaktif ilan siteleri üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Sayfamızda paylaşımı yaptığımız şok market iş başvurusu formunu doldurduğunuz taktirde, Şok Market insan kaynaklarını birimine başvuru formunuzu göndermeniz yeterli olacaktır.

Şok Market iş başvurusu sonuçları olumlu neticelendiğı taktirde, personel adaylarına en geç iki gün içinde geri dönüş yapılmaktadır.

İnteraktif kanalların dışında cv ve iş başvuru formunu elden teslim etmek isteyenler, en yakın şok market mağazasına müracaatlarını yapabilirler.

Hem Şok Market kasiyer ilanlarını hemde eleman alımı yapılan diğer açık pozisyonlardan haberdar olmak isteğe göre eğer,  Şok Market İş İlanları ve Personel Alımları başlıklı sayfamızı takip edebilir ve iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İş Arama Süreciyle İlgili Tavsiyeler

Buraya kadar yazımızı takip ettiyseniz eğer Şok Market aracılığıyla yayına giren iş ilanlarıyla alakalı birden çok detaya ulaşmış, hatta iş başvurusu yapmış bile olabilirsiniz. Firma ile ilgili çalışma şartları ve personel maaşlarıyla alakalı geniş bir şekilde bir yazı hazırlamış olsak da, çalışma saatleri ve sosyal haklar yönünden bulunacağınız lokasyona göre değişkenler olabilmektedir.

Gerekli adımları takip ederek Şok Market’e müracaatınızı gerçekleştirdi iseniz, bu etaptan sonra tabi ki firmadan geri dönüş beklemekten başka yapabileceğiniz fazla bir şey kalmamaktadır. Elbette bu bekleyiş çok fazla sürmeyecektir. En fazla 5 iş günü içinde yapılan iş başvurularına geri dönüş yapan Şok Market, yazılı başvuruların ardından personel alımı yaparken adayları mülakat için çağırmaktadır.

İşin birde olumsuz tarafı var tabi ki. Yapmış olduğunuz iş başvurusuna çeşitli nedenler yüzünden olumsuz sonuç alabilirsiniz. Bunun bir çok sebebi olabilmesine rağmen, genelde Şok Market gibi firmalarda olumsuz yanıtların nedeni başvuru yaptığınız iş pozisyonuyla alakalı eleman açığının dolmuş olmasıdır.

İşe alınmadık diye tabi ki hayata küsecek değiliz. Buna benzer firmaların iş anlamında bir avantajı ise mağaza sayısından ötürü yıl içinde çok fazla eleman alımı yapılmaktadır. Şok Market çalışma şartları size uygun geliyor ve firmada çalışmak için kararlıysanız eğer, çok fazla güncellenerek yayına giren iş ilanlarını takip ederek gösterilen iş pozisyonları için tekrar başvuru uygulayabilirsiniz.

Bizim tavsiyemiz ise marketçilik sektöründe işinde uzman iseniz, bu iş kolundaki diğer firmalara yönelmeniz olacaktır. A101, Şok Market ve Bim Market gibi sektörün önder konumundaki firmaların yayınlamış olduğu iş ilanlarına Market İş İlanları sayfamızdan ulaşabilir, 2021 İş Başvuru Formu doldurarak çalışma şansı yakalayabilirsiniz.

Şok Market İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

Şok Market Kasiyer İlanları başlıklı ilanlarda altı çizildiği üzere, iş başvurusunda istediğimiz belgeler, kayıtlarınızın yapılabilmesi için gerekli olmaktadır. Bu belgeler E-devlet sayfasından basit bir şekilde ulaşabileceğiniz evraklar olup, sırasıyla aşağıdaki gibidir.

Kasiyer iş ilanlarıKasiyer iş ilanları
İş Başvuru Belgeleri
  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet )
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ( E-Devlet )
  • İkametgah belgesi ( E-Devlet )
  • Askerlik Durum Belgesi ( E-Devlet )
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü ( E-Devlet )
  • Öğrenim Durum Belgesi ( E-Devlet )

Şok Market Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Şok çalışma şartları, diğer firmalarla orantılı olarak aşağı yukarı aynı şartlardadır diyebiliriz. Şok çalışma saatleri 08:30 – 22:00 olduğu için vardiya sitemi bulunmaktadır. Günlük 8 saatlik çalışma zamanının bunun yanında, haftada 1 gün izin hakkınız mevcuttur. Çalışma süresi 1 seneyi dolduranlar, 14 günlük yıllık izin kullanmaktadırlar.

Şok kasiyer maaşları asgari ücretle başlamaktadır . Yol ve yemek fiyatlarıni karşılayan firmada, prim sisteminin bunun yanında, gıda yardımı gibi sosyal haklarda bulunmaktadır.

Şok market çalışma şartları ve Kasiyer maaşlarının olduğu aşağıdaki tablomuzu yakında zamandan inceleyebilir ve iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Şok Market Sıkça Sorulan Sorular

ŞOK Market iş ilanlarına her geçen gün ilgi artarken, ŞOK Market ile ilgili yöneltilen sorularda hız kesmeden artmaya sürdürmektedir. ŞOK Market iş ilanları ile alakalı bize en fazla soruları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

ŞOK Market Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

ŞOK Market part time iş ilanlarında ki başvuru süreci tam zamanlı başvuru süreci ile aynı biçimdedir. İş başvurusu yaparken doldurmuş olduğunuz ŞOK Market İş Başvuru Formu’nda, part time eleman alımları için başvuru yaptığınızı belirtmeniz gerekmektedir.

Şok Market Engelli Personel Alımı Yapıyor Mu?

Bildiğiniz üzere belli bir sayının üzerinde personel çalıştıran firmalar zorunlu olarak engelli personel kadroları oluşturmak zorundadır. Şok market de bundan dolayı engelli personel alımı yapmaktadır. Şok Market aracılığıyla yayına giren engelli personel ilanlarına şirketin kariyer sayfasından ve işkur üzerinden varabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu