Başvurular

Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ! 2022

Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ! 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı Yayınlandı !

Ülkemizde başta bor mineralleri ve türevlerini üreten, kamuya ait bir madencilik ve kimya şirketi olan Eti Maden İşletmeleri paylaştığı ilan ile 110 işçi alımı gerçekleştireceğini dile getirdi.  Balıkesir ilinin Bandırma beldesinde çalışacak olan işçilerde aranan şartlar, başvuru formu ve diğer detaylara haberimiz devamından varabilirsiniz.

Eti Maden İşletmeleri 110 İşçi Alımı İlanı

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 110 daimi işçinin açıktan alınması için, Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Bağlı Ortaklıklarının alakalı yıla ait genel yatırım ve finansman programının tespitine ilişkin Kararnamesi çerçevesinde, alakalı mercilerden gerekli atama müsaadeleri alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda gösterilen toplam 110 daimi işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine 14.07.2016 tarih ve 17394 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 20.07.2016 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu 110 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi aracılığıyla, 20.07.2016 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

İŞÇİLERİN ÖĞRENİM DURUMU İŞÇİ SAYISI
MYO Kimya 7
MYO Elektrik 2
MY O Elektronik 1
MYO Makine Teknolojisi 5
MY O Endüstriyel Otomasyon 1
Lise ve Dengi Okul Kimya 5
Lise ve Dengi Okul Elektrik 14
Lise ve Dengi Okul Elektronik 2
Lise ve Dengi Okul Endüstriyel Otomasyon 10
Lise ve Dengi Okul Torna Tesviye 22
Lise ve Dengi Okul Metal İşleri 21
Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi 20
TOPLAM 110

 

Bu makalemizde Eti Maden İşlemeleri aracılığıyla yayınlanmış olan işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış olan bütün ilanlara Eti Maden İşletmeleri İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu