Başvurular

Eti Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Eti Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Eti Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Eti Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Eti Lojistik iş ilanları ve iş başvurusu

Eti Lojistik, 2011 senesinde Elazığ ilimizden Mersin ve İskenderun’a hammadde ve ürün sevkiyatı amacı ile kurulmuş olan bir lojistik şifrketidır. Yıldırım Holding bünyesinde bulunan iştiraklerden biridir.  Eti Lojistik; kamyon ve gemi yoluyla taşımacılık, gümrüklü/gümrüksüz açık ve kapalı depolama, proje kargo, gemi yükleme, iş gücü yönetimi, bakım, araç elleçleme, RORO operasyonları ve araç teslim öncesi kontrol (PDI) hizmetleri vermektedir. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma, şimdilerde bölgesindeki en büyük firmalardan bir tanesi haline gelmiştir. Tam donanımlı bir lojistik şifrketi olan Eti Lojistik bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Eti Lojistik aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Eti Lojistik İş İlanları 2022
  • Eti Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Lojistik İş İlanları 2022

Eti Lojistik bağlı olduğu Yıldırım Holding’e ve diğer firmalara kaliteli ve uygun fiyatlara lojistik hizmeti sağlamaktadır. Eti Lojistik Demiryolu; Gemlik, Elazığ, Dilovası, Eskişehir, Gebze gibi bölgelerde tesislere sahiptir. Filosunu gün geçtikçe büyüten sektördeki önder marka olma hedefi ile çalışan firma bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı e işçi alımı yapmaktadır.

Eti Lojistik aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; lojistik sorumlusu, silahlı özel güvenlik görevlisi, kargo operasyon uzmanı, kalite mühendisi, lojistik satış müdürü, şoför, vardiya şefi, iş makineleri operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bunlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Eti Lojistik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Eti Krom bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kolay bir biçimde başvuru formuna ulaşabilirler. İnsan kaynakları sayfasına girmenizin ardından hangi kariyer platformlarında kurumun ilanlarının yayına girdiğinı gözlemleyebilirsiniz. Bu makalemizde Eti Lojistik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Eti Lojistik iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER ETİ LOJİSTİK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, eti lojistik hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan eti lojistik açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu