Başvurular

Enka Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Enka Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Enka Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Enka Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Enka Holding İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Enka Holding Personel Alımı

Türkiye’de bulunan küresel bir mühendislik ve inşaat şifrketi olan Enka, farklı konularda da hizmetlere sahiptir. Bunlar içinde enerji üretimi, emlak ve ticaret ede bulunmaktadır. Ülkemizin en büyük şirketi olup ENR En İyi Uluslararası Müteahhitleri içinde bulunmaktadır.

Firmanın 2014 cirosu 5.8 milyar Amerikan Dolarıdır. Ülkemizin en kıymetli markaları içinde olup ana iş kollarına dağılımının yüzde 35’ini mühendislik ve inşaat, 54’ünü ise elektrik üretimi oluşturmaktadır. Halka açık işlem görmeye, Borsa İstanbul’da 2015 Haziran’ı itibariyle başlamıştır.

Enka Holding İş Başvuru Formu

Enka Holding farklı ülkelerde büyük ve karmaşık projelerin altına imza atmaktadır. Personelleri ile bunları güvenli ve kaliteli biçimde gerçekleştirebilmek adına gerekli alımları yapmaktadır. Bu bağlamda yılın değişik dönemlerinde, farklı pozisyonlara yönelik ilanlar vermektedir.

Takım çalışmasına önem veren Enka, adaylardan her pozisyon için değişik nitelikleri isteyebilmektedir. Dolayısıyla başvuru gerçekleştirmeden önce bunların değerlendirilmesi, uygunluğuna göre başvuru yapılması tavsiye edilir. Böylelikle olumlu yanıt alınması olabilecekdür.

Enka Holding İş İlanları

Enka Holding her sene büyümesi ile öne çıkmaktadır. Bu zamanda yeni personellerin alımı da olmaktadır. Bunlar online sistemler kullanılarak adaylar ile paylaşılmakta, başvuru yapmalarına olanak tanınmaktadır.

Bu açıdan Kariyer.net üzerinde başvuru yapılabilecek pozisyonların olduğu görülmektedir. Bunlarla ilgileniyorsanız tek yapmanız gereken müracaat etmektir. Bu iki aşamalı olup ilkinde online başvurular gelir. Bunu başarı ile geçen bireyler mülakat için çağrılmaktadır.

Enka Holding Açık Pozisyonlar

Enka Holding’e Kariyer.net üzerinden yapılan başvurular ön-başvuru niteliğindedir. Enka Holding yetkilileri bunları değerlendirdikten sonra, uygun bireylerle iletişime geçerek mülakat detaylarını iletmekte, ardından da yeni bir sürece geçilmektedir.

İşe kabul alınabilmesi için bunun da geçilmesi gerekir. İlanlar senenin farklı dönemlerinde yayına girdiği için sürekli olarak incelenmesi tavsiye edilir.

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Boru İşleri Sorumlusu Kazakistan Başvur
Mekanik Tasarım Mühendisi İstanbul(Avr.) Başvur
Yazılım geliştirici İstanbul(Avr.)Beşiktaş Başvur
Genel Başvuru İstanbul(Avr.) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu