Başvurular

Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı Gerçekleştiriyor! 2022

Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı Gerçekleştiriyor! 2022, iş başvuru bölümüzde Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı Gerçekleştiriyor! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı Gerçekleştiriyor! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı Gerçekleştiriyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı,  Polis Amirleri Eğitim Merkezi’ne ( PAEM ) emniyet elemanı adaylar içinden 50’si kadın olmak üzere toplamda 1000 komiser yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Bin komiser yardımcısı alımı, komiser yardımcılığı sınavı yapılarak gerçekleştirilecek.  Emniyet bin komiser yardımcısı alımı başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi diğer bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı
  • Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuru Şartları
  • Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuru Formu

Emniyet Bin Komiser Yardımcısı Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı bilgilendirmede 1.000 komiser yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Komiser yardımcıları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı için emniyet elemanı adaylar ( meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis  memurları  ve kıdemli başpolis memurları ) içinden 50 kadın ve 950 erkek olmak üzere 1000 komiser yardımcısı öğrenci adayı alımı yapılacak.

Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuru Şartları

Bin Komiser Yardımcısı alımı için başvuruda bulunmadan önce aşağıdaki şartları sağlıyor olmanız gerekmektedir.

  • En az dört yıllık lisans düzeysindeki bir yükseköğretim programından yahut bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla kabul gören yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  • Başvuru tarihi saygınlığıyla meslekte fiilen iki yılını doldurmuş olmak,
  • Sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibari ile kırkbeş yaşından gün almamış olmak,
  • Son iki performans değerlendirme puanı iyi yahut çok iyi olmak,
  • Son iki yıl içinde kısa süreli durdurma cezası ve meslek yaşantısı içinde uzun süreli durdurma cezası almamış olmak,
  • Haklarında meslekten yahut memuriyetten çıkarma cezasını gerektirecek suçlardan dolayı adli yahut idari soruşturma yapılıyor olmamak.

Bin Komiser Yardımcısı Alımı Başvuru Formu

Komiser yardımcısı alımı başvuru şartlarını sağlayan adaylar 21 Eylül – 1 Ekim 2015 tarihleri içinde Personel Bilgi Sistemi ( PBS ) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Sınav tarihi ve sınav yerlerine ilişkin açıklamalar halen yapılmadı. Yapıldığında ilk kez www.devlette.com adresi üzerinden öğrenilebilinecek. Bunun için aşağıda bulunan sosyal ağlar üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Ön başvuruda bulunan adaylar aracılığıyla sınav başvuru ücreti olan 50.00 TL (Elli Türk Lirası), 21 Eylül 2015 saat 09:00’dan 01 Ekim 2015 saat 17:00’a kadar Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi nezdinde bulunan TR53 0001 2009 3850 0080 0000 15 IBAN numaralı hesaba yatırılacaktır. Ön başvuruda adaylar aracılığıyla ödenen sınav başvuru fiyatının hiçbir durumda geri iadesi yapılmayacaktır. (Emniyet Teşkilatı personelinden şehit yahut vazife malulü olanların eş yahut çocukları sınav ücreti yatırmayacaktır.)

Sınav fiyatını ödeyecek adayların T.C. kimlik numaraları ve kurum sicillerinin dekontun açıklama bölümünde bulunması zorunludur. Dekontun açıklama bölümünde T.C. kimlik numarası ve kurum sicili yazmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Ayrıca EGM aracılığıyla verilmiş olan diğer bütün ilanlara EGM iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu