Bilgi Arşivi

E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021

E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021, başvurular bölümümüzde E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021

E-kurs başvurusu nasıl yapılır? e-kurs başvurusu 2021, E-Kurs başvuru 2021 öğrenci girişi, E-kurs öğretmen başvuru, e-okul kurs seç, dyk kurs kılavuzu 2020-2021, eba.gov.tr eba kurs, E-Kurs MEB gov tr 2021, Destekleme ve yetiştirme kursları başvuruları başlıyor. Konu ile ilgili tüm bilinmesi gerekenleri siz değerli okurlarımız için makalemizde bir araya getirdik.

E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır?

E-kurs başvurusu nasıl yapılır, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı. 8. ve 12. sınıflar ve mezun öğrenciler için destek ve eğitim kursları için başvurular başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, destekleme ve yetiştirme kurslarına başvuru sürecinin 24-30 Ağustos tarihleri içinde başlayacağını açıkladı. Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu nasıl yapılır? yazımızın devamında yer alıyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Başvurusu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvurular 24-30 Ağustos tarihleri içinde alınacaktır. 2021-2022 akademik yılı takvimine göre dersler 6 Eylül’de ekranlara gelecek Destekleme ve Yetiştirme kursları, kurs merkezi başvuruları 16 Ağustos’tan bu yana alınacaktır. Öğretmen başvuruları 20-23 Ağustos, öğrenci başvuruları ise 24-30 Ağustos tarihleri içinde tamamlanacaktır.

E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021
E-Kurs Başvurusu Nasıl Yapılır? DYK E-Kurs Başvuru 2021

Dersler 31 Ağustos – 3 Eylül tarihleri içinde gerçekleştirilecektir. Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül 2021’de ekranlara gelecek ve kurslar 10 Haziran 2022’de sona erecektir.

E-Kurs Başvuru 2021 Öğrenci Girişi

Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla öğrencilerin eğitim hayatına destek maksadıyla verilecek online derslere öğrenci girişi https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx üzerinden yapılmaktadır. Öğrenci giriş butonuna tıklayarak;

  • E-okul öğrenci girişi
  • Açık Lise Öğrenci Girişi
  • Mezun Öğrenci Girişi

şeklindeki üç seçeneği seçebilirsiniz. Öğrenim durumunuza göre tıklayarak, Güvenlik Kodunu, TC. Kimlik Numaranızı, Öğrenci numaranızı ve Nüfus Cüzdanı Seri No yahut Cilt No detaylarınızi girerek giriş işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

İlgili Yazı: Öğrencilere Para Yardımı Başvurusu 2021 Öğrencilere Devlet Desteği

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu