Bilgi Arşivi

E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021

E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021, başvurular bölümümüzde E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021

E-devlet bekçilik başvurusu nasıl yapılır? pa.edu.tr bekçi başvuru e devlet 2021, bekçilik başvurusu e-devlet 2021, jandarma bekçilik başvurusu e-devlet, POMEM başvuru yap, EGM bekçi başvuru yap konular son haftalarda çok sık araştırılıyor. Bekçiler, geceleri tespit edilen semt ve mahallelerin güvenliğini sağlamakla görevli olan kişidir. Genelde 22:00 ile 06:00 saatleri içinde görev yapmaktadırlar. E-Devlet bekçilik başvurusu nasıl yapılır? sorusunun yanıtını merak edenler için siz değerli okurlarımıza yazı bir araya getirdik. İşte bekçilik başvurusu 2021 ayrıntı kısmı..

E-Devlet Bekçilik Başvurusu 2021

E-devlet bekçilik başvurusu; Bekçi olmak için üç aşamalı bir sınavı geçmelisiniz. Bu üç adımlı sınavda yazılı, sözlü ve fiziksel beceriler olarak düzenlenmektedir. Bu sınavlar içinde yazılı sınavı geçen kişi siz olmanız gerekmektedir. Yazılı bir sınavda; Türk dili, sosyal bilimler, doğa bilimleri, matematik ve genel kültür alanlarında test edileceksiniz.

Sınava girerken optik soruların yanıtlarını işaretlemeli ve böylece sınavı geçmelisiniz. Geçilen sınav en az 50 puan olmalıdır. İkincisi, fiziksel bir yetenek sınavına girmelisiniz. Bu genel bakışta bireylerin kabiliyetleri ön plandadır. Ve bu etapta 60 puan alan vatandaşlarımız başarılı sayılacaktır. 60 puan alamayanlar bekçi olmaya yetersiz sayılacaktır.

Girdiğiniz üçüncü sınav sözlü olacaktır. Burada özgüven ön plana çıkıyor. Bu sözlü sınavda birinin bilgi düzeysi anlama, kendine güven ve beden dilidir. Bu, her biri ayrı ayrı yirmi puandır. Bu sınavdan 70 puan almanız gerekmektedir. Bu üç sınavı geçtikten sonra tüm puanlar hesaplanacaktır. Bu hesaplamada yazılı ve fiziki sınavda alınan puanların% 25’i sözlü sınavın% 50’si esas alınacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kadın Astsubay Nasıl Olunur? 2021 Astsubay Net Maaşları

pa.edu.tr Bekçi Başvuru E-Devlet 2021

Bekçi olmak için iki farklı biçimde başvuruda bulunabilirsiniz. İlk yol, çevrimiçi bir başvurudur. Online başvuru yapmak için https://pa.edu.tr/ linkine tıklayarak başvuru uygulayabilirsiniz. Bunu e-devlet üzerinden de uygulayabilirsiniz. Diğer bir yöntem, özel bir uygulama yöntemidir. E-Devlet Bekçilik Başvurusu. Bundan dolayı ön başvuru ile mesai saatleri içinde sağlık kontrolleri yapmak için Polis Akademisine gitmeniz gerekmektedir.

Bekçilik Başvurusu 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Salgından dolayı hem emniyet hem sağlık personel ihtiyacı armış durumda. Doktor, hemşire, uzman doktor, sağlık memuru alımlarından sonra ikinci sırada şüphesiz Emniyetin yapacağı personel alımları olacak. Bekçi alımlarının halen net bir bilgi olmasa da yakın günlerde alım açıklamasunun açıklanacağı bekleniyor. Polis akademisi aracılığıyla haber yapılır yapılmaz sizlerle sunacağız.

E-Devlet Bekçilik Başvurusu 2021 Bekçi Nasıl Olunur?

Bekçilik Başvurusu Yap 2021

Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine başvurmak isteyen adaylarda aranan şartlar aşağıda maddeler haline sıralanmıştır. E-Devlet Bekçilik Başvurusu:

  • T.C. vatandaşı olmak.
  • En az lise mezunu olmak.
  • En az 1.67 boy.
  • Başvuru yaptığı yerde en az bir senede oturuyor olması.
  • Askerliğini tamamlaması.
  • Ağır hapis, hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık, sahtecilik yahut başka bir suçtan hüküm giymemesi.
  • Kötü tanınmamak.
  • Silah kullanmaya bir engel olmaması.
  • Alkol, uyuşturucu nasıl tedavi edileceği görmemesi.
  • Terör örgütüne katılmaması.
  • Siyasi partiye üye olmaması.

E-Devlet Bekçilik Başvurusu Nasıl Yapılır? 2021 Evrakları

E-devlet bekçilik başvurusu nasıl yapılır sorusu kadar bekçilik başvurusu için gerekli evraklarda merak ediliyor. İşte e-devlet bekçilik başvurusu evrakları:

  • Sınav dilekçesi.
  • Kimlik kartı.
  • Diplomanın aslı ve fotokopisi.
  • Dört adet biyometrik fotoğraf.
  • Sınav fiyatının yatırıldığını ispatlayan dekont.
  • Askerliğin bittiğini gösteren belge.

Bekçi Maaşı Ne Kadar? Güncel Bekçi Maaşları

Bekçi maaşları 2021 senesinde ne kadar oldu? güncel bekçi maaşları:

  • İlkokul mezunu olan bekçilerin maaşı: 4,302,80 TL.
  • Lise mezunu olan bekçilerin maaşı: 4.352 TL ve 4.455 TL arası.
  • Ön lisans mezunu olan bekçilerin maaşı: 4,350 TL ve 4,400 TL arası.
  • Lisans mezunu ve bekar olan bekçilerin maaşı: 4,404 TL ve 4,657 TL arası.

EGM Bekçi Başvuru 2021

Daha önce makalemizde da dile getirdiğimiz gibi EGM bekçi başvuru 2021 yılı için vatandaşlarımız yoğun bir biçimde araştırma yapmaya sürdürmekte. Geçen yılın EGM bekçi alımları için İstanbul ilimizde 400 bekçi alımıyla alakalı ilan yayınlandı. E-devlet bekçilik başvurusu nasıl yapılır Bunun üzerinde vatandaşlar 2021 yılı için bekçi alımlarına büyük ilgi duyuyor. Bekçi alım açıklamalarına https://www.pa.edu.tr/ adresinden varabilirsiniz.

Bekçilik Sınav Ücreti Ne Kadar?

Genel olarak başvurularını internet üzerinden yapacak olanlar için gösterilen tarihlerde Halkbank şubesine yatırılacaktır. Ücretler yalnızca Halkbank aracılığı ile alınmaktadır. İnternet bankacılığı, ATM veya şubeler aracılığı ile sınav fiyatları yatırılabilecektir. Lakin internet üzerinden ödeme yapanlar dekontun çıktısını almalıdır. Şehit ve vazife malulü yakınları sınava ücretsiz olarak başvuru yapacaklarıdır.

Lakin başvuru esnasında bunu belirtmeleri gerekmektedir. Yoksa ücreti yatırmadıkları için sınav başvurusu yapmamış sayılacaklardır. Sınav fiyatını ödeyerek ön kayıt yaptırmayan veya aynı başvuru için birden fazla defa ücret yatıranları fiyatları geri verilmeyecektir. Polis Akademisi Başkanlığı, bu dönemin başvuru fiyatını 130 TL olarak tespit etti.

pa.edu.tr bekçi başvuru e devlet, Bekçilik başvurusu ne zaman ekranlara gelecek 2021, Bekçilik başvurusu 2021, EGM bekçi alımı başvuru formu 2021, EGM bekçi başvuru, Bekçilik başvurusu yap 2021, Bekçilik başvurusu nasıl yapılır 2021, Bekçilik başvuru formu gibi konularda inceleme yapan vatandaşlarımıza yukarıda makalemizde geniş bir şekilde bilgiler yer verdik.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu