Başvurular

Düzce Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Düzce Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Düzce Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Düzce Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Düzce Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Düzce Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  •  Düzce Belediyesi İş İlanları 2022
  • Düzce Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Düzce Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Düzce, Karadeniz Bölgesi’nde bulunan bir ilimizdir. 1999 yılına kadar ilçe statüsünde bulunan Düzce, bu tarihte yaşanan Gölcük depremi ve Düzce depreminin ardından, il olmasına karar verilmiştir. Düzce il olduktan sonra yapmış olduğu çalışmalar ile yaşanan depremlerin zayiatlarını azaltmayı başarmıştır. Halen çeşitli plan ve projeler ile güven veren bir şehir olma yolunda adımlar atılmak ve projeler gerçekleştirmektedir. Düzce Belediyesi bu bağlamda çalışmalarına son hızıyla sürdürmektedir. Düzce Belediyesi 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. Düzce Belediyesi açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır.

Ülkemizde il statüsü kazanmış en son il olan Düzce yapmış olduğu çalışmalar ile depremin izlerini hemen hemen yok etmiş ve şehre modern bir kimlik kazandırmıştır. Düzce Belediyesi bu bağlamda ülkemizin en çalışkan belediyeleri içinde bulunmaktadır. Son zamanda yaşanan ekonomik durgunluklar, Düzce ilinde yaşayan bireyleri de etkilemiş ve şehirde işsizlik sayılarında artış gözlemlenmiştir. Düzce Belediyesi bu durumun önüne geçebilmek adına İŞKUR ile çeşitli anlaşmalar yapmıştır. Bu bağlamda çeşitli kurslar ile şehirdeki işsizlik sorunun önüne geçilmeye çalışılacak, şehre yeni yatırım yolları açılacak ve Düzce Belediyesi bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda ilkokul mezunu, lise mezunu yahut üniversite mezunu çok sayıda vatandaş kadrolu, daimi, anlaşmali yahut geçici statülerde istihdam edilecektir. Bu alımlar yalnızca Düzce il merkezinde değil bunun yanı sıra da aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde de gerçekleştirilecektir.

  • Akçakoca
  • Cumayeri Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Çilimli
  • Gölyaka
  • Gümüşova
  • Kaynaşlı
  • Yığılca

Düzce Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan olabilecek personel alımları içinde insan kaynakları uzmanı, çöp fırını operatörü, küratör, zabıta, itfaiye memuru, vidanjör operatörü, tekniker, sosyal hizmetler ve danışmanlık meslek elemanı, teknisyen, mühendis, mimar, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımız devamında anlattık. Aşağıda da son haftalarda Düzce ili içinde verilmiş olan kamu iş ilanları bulunmaktadır.

 Düzce Belediyesi İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Düzce İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN

Düzce Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Düzce Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan çok sayıda personel alımı için iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. Lakin ilanların yakın bir zamanda yayına girmesi olabilecek. İlanlar yayına girdiği an iş başvurusu formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi tüm ilan bilgileri www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacaktır. Bu ilanları kaçırmamak ve anında iş başvurusu yapmak için yapmanız gereken tek şey sosyal ağlardan bizleri takip etmenizdir. Lakin bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de belediye bünyesine başvuru uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına özgeçmişinizi bırakmanız yeterli gelmektedir. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular yalnızca alakalı pozisyonlar için iş ilanı yayına girdiğinda dikkate alınacaktır. Bu nedenten çoğu durumda ” Şu anda herhangi bir personel alımı yoktur.” denilerek başvurunuz kabul edilmeyebilir. Bu duruma düşmemek ve zaman kaybına uğramamak adına ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve söz edeceğimiz şekil ve usullere uygun olarak iş başvurusunda bulunmanızı önermekteyiz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu