Başvurular

Denizbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Denizbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Denizbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Denizbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Denizbank İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Denizbank Hakkında:

1997’de kurumsal kimlik çalışmaları çerçevesinde personel alımı ve şube açılışlarını içeren bir “hayata dönüş” programı uygulayarak beş yıllık stratejik plan hazırlayan DenizBank, bu süreci, TMSF’ye devrolan banka şubelerinin bir kısmının satın alınması ve 2002 sonunda Tarişbank’ın gruba dahil edilmesiyle destekledi. Söz konusu zamanda, mevcut bankacılık ürün ve hizmetlerini tamamlamak üzere faktoring, finansal kiralama, yatırım ve portföy yönetimi şirketlerine ek olarak Avusturya ve Rusya’da banka satın almaları yaptı. Diğer yandan, 1 Temmuz 2013 saygınlığıyla Citi’nin Türkiye’deki Bireysel Bankacılık Bölümü’nü, 600 binden fazla müşteri ve 1.400’e yakın çalışanı ile devraldı.

Kurulduğu günden bu yana yenilikçiliğe, teknolojiye, Ar-Ge ve inovasyona mühim ölçüde yatırım yapan; Amerika’da ve Avrupa’da art arda “Dünyanın En Yenilikçi Bankası” seçilen, fiziksel ve dijital kanallarını “fijital” stratejisi ile entegre eden Banka; Temmuz 2021’de, “ekosistem bankacılığı” anlayışıyla, Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine destek sağlamak üzere, Intertech’in iştiraki olarak, yeni fintek şirketi NEOHUB’ı kurdu.

Diğer yandan, ülkesinin ve toplumun geleceği için çalışan DenizBank; sağlık, spor kulüpleri, belediyeler, denizcilik, turizm, enerji, eğitim, altyapı ve tarımın yanında, ekonominin can damarı KOBİ’lerin gereksinimlerini sahiplenmeyi her zaman önceliği gördü; söz konusu alanların büyük çoğunluğunda sektöre örnek oluşturan finansman modelleri yarattı. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın bunun yanında beş yerli, üç ülkeler arası finansal iştirak ile yedi yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube yer alıyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, Hızlı Öde, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise ülkeler arası iştirakleri olarak konumlanıyor. Türkiye’de toplumun tüm kesimlerine ulaşan bir hizmet ağına sahip olan DenizBank’ın yurt içinde ve Bahreyn’deki toplam 691 şubesinin bunun yanında, iştiraki DenizBank AG’nin Avusturya ve Almanya’da toplam 26 şubesi yer alıyor. Grup, DenizBank AG aracılığı ile AB ülkelerinde faaliyet gösterirken, CJSC DenizBank Moscow ise Rusya ile ticaret yapan mevcut müşterilere yurtdışında hizmet götürüyor.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Denizfaktoring Şube Satış Yönetmeni Ankara,Antalya Bursa Başvur
Kredi Tahsis Uzmanı / Antalya Antalya Başvur
Telefonda Satış Temsilcisi İstanbul Başvur
İletişim Merkezi Asistanı İstanbul Başvur
Bankacılık Hizmetleri Temsilcisi / Yeşilova Burdur Başvur
Mali İşler/İşkolu Raporlama Uzmanı İstanbul Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu