Başvurular

Decathlon İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Decathlon İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Decathlon İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Decathlon İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Decathlon İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

 

Decathlon İş Başvuru FormuDecathlon Türkiye Hakkında Kısa Bilgi:Decathlon, Fransa’nın Lille kentinde 1976 senesinde kuruldu.2006 senesinde üretim faaliyetleri ile girdiğimiz Türkiye pazarında, 2009 senesinde ilk merkez ofisimizi ve 2010 senesinde ilk mağazamızı açtık. 2020 senesinde ise 38 mağazamız ve decathlon.com.tr ile Türkiye’de büyümeye sürdürmekteuz.

Global amacımız; insanlara ve gezegene faydalı olmak. Misyonumuz ise; sporun keyif ve faydalarını sürdürülebilir biçimde büyük çoğunluğa ulaşılabilir kılmak.

İnsan, işimizin temelinde yer alıyor. Yaptığımız işi seviyor, sevdiğimiz işi yapıyoruz. Burada; yenilikçi projeler yaratıyor, test ediyor, çalışıyor ve her zaman eğleniyoruz.

Decathlon ve Decathlonlular olarak; daha sürdürülebilir bir dünya hayal ediyor ve aksiyonlarımızı bu doğrultuda alıyoruz.

Tüm dünya çapında, temel değerlerimiz olan canlılık, sorumluluk, cömertlik ve özgünlükten beslenen kuvvetli ve eşsiz bir şirket kültürünü benimsiyoruz.

Her şeyden önce pozitif ve enerji dolu duruşumuzla, yaratıcılıktan ve gelişimden motive oluyoruz.

İnanıyoruz ki, spora ve işimize duyduğumuz tutku ile bireylerin hayatlarına dokunuyor, onlara eşsiz bir deneyim paylaşmak istedik.

Şu anda 20 ülkede 748 mağazayla spora ve sporculara hizmet vermekte..2010 senesinde giriş yaptığı Türkiye’de ise 4 yıllık süreç içinde mağaza sayımızı 9’a çıkardık.Hızla büyümekte olan Decathlon Türkiye projesi için İş Geliştirme Departmanında YENİ MEZUN PROGRAMI ile bünyemize katılacak ve sporu herkes için ulaşılabilir kılmanın zevkine birlikte varacağımız gençlerle buluşmak istiyoruz.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Departman Lideri Ankara Tepe Nautilus Başvur
Part Time Spor Lideri Muğla Bodrum Midtown Başvur
Part Time Spor Lideri Konya Başvur
Part Time Spor Lideri Kocaeli Symbol Başvur
Part Time Spor Lideri İstanbul Mall Of İstanbul Başvur
Part Time Spor Lideri İstanbul Vadistanbul Başvur
Part Time Spor Lideri Ankara One Tower Başvur
Part Time Spor Lideri Antalya Terracity Başvur
Part Time Spor Lideri İstanbul Marmara Forum Başvur
Part Time Spor Lideri İstanbul Demirören Başvur
Part Time Spor Lideri İstanbul Tepe Nautilus Başvur
Part Time Spor Lideri Ankara Mamak Başvur
Full Time Spor Lideri Kayseri Başvur
Full Time Spor Lideri İstanbul Avrupa Başvur
Full Time Spor Lideri Optimum İstanbul Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu