Başvurular

Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

Çaykur her sene çok sayıda mevsimlik işçi alımı yapmaktadır. 2017 yılı için de alımlar yapması beklenen Çaykur’un ilanları ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Nihayet Çaykur 1500 mevsimlik işçi alımı için ilan paylaştı. Adaylar ilana 18 Mayıs 2017 mesai bitimine kadar başvuru yapabileceklerdir. Çaykur bin 500 mevsimlik işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ve başvurulara ilişkin diğer detaylar haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı 2017
  • Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı Başvurusu 2017
  • Başvuru Şartları Nelerdir?

Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı İlanı 2017

ÇAYKUR’un bölgedeki 47 yaş çay işleme fabrikasında 1500 mevsimlik işçi alımı yapılacağı açıklamalmuş, 4 Nisan sabahı başlayacağı açıklanan başvurular için İŞKUR önünde gece sıraya girenler, sabah saatleri civarında başvuruların ertelendiğini öğrenince adeta şok yaşamıştı. Erteleme ardından ÇAYKUR’un 4 ildeki fabrikalarına yapılacak işçi alımı için yönetmenlik değiştirildi. Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerini kapsayan bölgesel işçi alımı için bu illerde oturma koşulu getirildi. Değişikliğe ilişkin karar Resmi Gazetede yayınlanınca iş başvuruları illerdeki İş Kurumu Müdürlüğüne yapılmaya başlandı.

Çaykur 1500 Mevsimlik İşçi Alımı Başvurusu 2017

İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, gazetecilere yaptığı bilgilendirmede, ÇAYKUR’un, Doğu Karadeniz’de bulunan Rize’de bin 70, Artvin’de 170, Trabzon’da 240 ve Giresun’da 20 olmak üzere toplam bin 500 mevsimlik işçi alımı için gerekli işlemleri bitirdiğını dile getirdi.

Müracaatların illerde bulunan İŞKUR müdürlüklerine 18 Mayıs’a kadar yapılabileceğine işaret eden Kiraz, “İlkokuldan, üniversite mezununa kadar bu işi kabul edecek erkekler müracaat edebilecek. ÇAYKUR bu iş için yalnızca erkek işçilerin istihdam edileceğini açıkladığinden bayan ve engelli kardeşlerimizin müracaatları kabul edilmeyecektir. Müracaatlar Rize İŞKUR İl Müdürlüğü, Ardeşen Belediyesi, Çayeli Belediyesi, Pazar Belediyesi, İyidere Belediyesi, İyidere SYDV ile Artvin, Trabzon ve Giresun İŞKUR il müdürlüklerince alınacak. Ayrıca kurumumuza ait ‘www.iskur.gov.tr’ internet adresinden de müracaatlar yapılabilecek.” diye konuştu.

İş başvurusunda bulunacak bireylerin son günleri beklememesini isteyen Kiraz, müracaat sırasında çalışılmak istenen fabrika seçiminin onaylanmasından sonra değişikliğe de gidilemeyeceğine dikkati çekti. Kiraz, başvurular ardından noter huzurunda kura çekimi yapılarak çalışacak bireylerin belirleneceğini kaydetti.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  1. İkamet ettiği il dışında başvuru kabul edilmeyecek.
  2. Sadece Erkek Adayların başvuru yapacaktır.
  3. Başvurular 9 Mayıs 2017 de başlayıp 10 gün sürecek.
  4. En az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Bu talep neticesinde işe alınacak işçiler doğrudan noter kurasıyla belirlenecektir. Öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri içinden açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek personel ÇAYKUR aracılığıyla doğrudan kurayla belirleneceğinden 30 Mayıs 2017 Salı Günü saat 10:00 da Rize Kapalı Spor salonunda Noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Bu makalemizde Çaykur beden işçisi alımı, mevsimlik işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Çaykur aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Çaykur İş Başvurusu Formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER ÇAYKUR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çaykur hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çaykur açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu