Başvurular

BSH İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

BSH İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde BSH İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. BSH İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

BSH İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

BHS HAKKINDA:

1967 Yılında Robert Bosch GmbH Stuttgart  ve Siemens  in ortak girişimleri sonucu kurulan BSH. Ocak 2015 ten beri %100 oranın da Bosch Grup altındadır.

Elli dört yıllık tarihimiz boyunca büyüyerek bir Alman ihracat şirketinden dünyanın önder ev aletleri üreticilerinden birisine dönüştük. Dünyanın her yerinden hemen hemen 60,000 çalışanımızla 2020 senesinde 13,9 milyar Euro civarında ciroya ulaştık. Modern ev aletleri ürün grubumuzdaki bütün ürünleri dünya üzerinde 38 fabrikamızda üretiyoruz. Ürün portföy ümüz ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi çamaşır  ve kurutma makinesi buzdolabı ve derin dondurucu gibi ürünlerden elektrik süpürgesi kahve makinesi yada mutfak robotu gibi ufak ev cihazlarıne uzanıyor.

Sürekli dijitalleşme bununla birlikte ev aletleriyle alakalı daha karmaşık talepler doğuyor. Sürekli değişen tüketici gereksinimlerine karşılamak için bir aletleri üreticisinden ,fiziksel ürünlerin yanında kişiselleştirilmiş dijital özellikler hizmetler ve içerikler sunan bir şirkete doğru evriliyoruz.

Home Connect aracılığıyla ,hızla büyüyen ilişkili ev aletleri ekosistemini için bir temel oluşturacak markalar arası bir platform ve mutfakta gelecek odaklı özel bir deneyim için tüketici merkezli hizmetler paylaşmak istedik.

BSH bugün başarılı ve gelecekte de böyle kalmayı planlıyor. Bu başarıyı garantilemek için müşterilerle ve ortaklarla dış ilişkilerini doğru yönlendirmeyi ve çalışanlarla açık bir iletişim kurmayı planlıyor. Bu bağlamda, BSH’nin hedefleri ve değerleri kurumsal ilkeleri içinde belirlenmiştir. Bunlar, Vizyon ve Misyon ile ilişkili olarak BSH kültürünü ve şirketin kendisini nasıl algıladığını tanımlamaktadır. Dünya genelindeki her çalışan için klavuzluk ve motivasyon da sağlamaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Üretim mühendisi Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
BT İş Ortağı-Sanayi Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Bölgesel Kategori Profesyonel Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi Uzmanı Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Süreç Yönetimi Uzmanı İstanbul(Avr.)(Silivri) Başvur
Güvenlik, Sağlık ve Çevre Uzmanı Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Baskı ve Yapıştırma Uzmanı Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
İş Güvenliği Uzmanı Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Müşteri Hizmetleri Satış Kanalı Geliştirme Uzmanı İstanbul(Asya) Başvur
İmalat Mühendisliği Proje Lideri Tekirdağ(Çerkezköy) Başvur
Bsh Bayi Satış Yönetmeni İzmir Başvur
Malzeme Planlama Mühendisi Tekirdağ Çerkezköy Başvur
Ürün Yönetimi Uzmanı İstanbul Ümraniye Başvur
Proje Kalite Mühendisi Tekirdağ Çerkezköy Başvur

Üstteki LinklerdenBaşvuru Yapabilirsiniz.

BHS nin avrupa ve diğer ülkelerde deki iş fırsatları için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu