Başvurular

Bozok Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022

Bozok Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Bozok Üniversitesi Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bozok Üniversitesi Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bozok Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Yozgat ilimizde bulunan Bozok Üniversitesi paylaştığı iş ilanı kapsamı içinde çok sayıda anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bozok Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli alımı yapacaktır. Adaylar ilana 21 Eylül 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Üniversitemiz hastanesinde yahut Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, Lisans mezunları için 2018 Yılı KPSS (B grubu), Önlisans mezunları için 2016 Yılı KPSS puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz yahut gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak anlaşmali personel alınacaktır.

Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla alakalı tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

SIRA

NO

UNVANI SAYI ARANAN NİTELİKLER
1 Hemşire 91 Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak.
2 Sağlık Teknikeri 1 Biyomedikal cihaz teknolojisi önlisans mezunu olmak.
3 Diğer Sağlık Personeli 1 Odyoloji bölümü lisans mezunu olup belgelendirmek şartıyla çocuklarda perifer ve santral işlemleme; vestibüler değerlendirme ve rehabilitasyon ve odyolojide elektrofizyolojik uygulamalar konularında eğitim almış olmak.

Başvuru Tarihi : 07/09/2018-21/09/2018 Cuma günü saat 17.00’ye kadar,

Başvuru Yeri : Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • 2016 yılı ve 2018 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93, Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kuramların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’ndan yada www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istediğimiz belgeler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Önlisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93, Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan sıralaması esas alınarak tespit edilen kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içindewww.bozok.edu.tradresinde ilan edilecektir. Göreve başlayanlardan, aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin anlaşmaleri feshedilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Öğrenim Belgesi fotokopisi,
  • Önlisans mezunları için 2016 KPSS, Lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,
  • Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf, (son altı ay içinde çekilmiş),
  • Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (www.bozok.edu.tr) ilan açıklamasundan yahut Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.
  • Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.
  • Başvurulan unvanda tecrübe istenmişse; tecrübe belgesi.

Her aday yalnızca bir kadroya başvuru yapabilir. Başvuruda verilen tüm evraklar, fotokopi olması sebebiyle kesinlikle geri iade edilmeyecektir.

Bu makalemizde Bozok Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Bozok Üniversitesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu