Başvurular

Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bozok Üniversitesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı

Yozgat ilimizde yer almakta olan Bozok Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Bozok Üniversitesi ilan kapsamı içinde ebe, laborant, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli alımı yapacaktır. Adaylar ilana 29 Ağustos tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Adaylarda Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl, nereden Yapılacak?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz hastanesinde yahut Rektörlükçe görevlendirilecek diğer birimlerde, 2016 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar gereğince, gündüz yahut gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak anlaşmali personel alınacaktır.

Giderleri özel bütçeden karşılanacak olup, ilanla alakalı tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Başvuru Tarihi : 13/08/2018-29/08/2018 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar,

Başvuru Yeri : Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

SIRA

NO

UNVANI SAYI ARANAN NİTELİKLER
1 Ebe 2 Ebelik bölümü lisans mezunu olmak.
2 Laborant 1 Tıbbi laboratuvar bölümü önlisans mezunu olmak.
3 Sağlık Teknikeri 2 Anestezi bölümü önlisans mezunu olmak.
4 Sağlık Teknikeri 1 Diyaliz bölümü önlisans mezunu olmak.
5 Sağlık Teknikeri 3 Tıbbi görüntüleme teknikleri bölümü önlisans mezunu olmak.
6 Sağlık Teknikeri 1 Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü önlisans mezunu olmak.
7 Diğer Sağlık Personeli 3 Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü önlisans mezunu olmak.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • 2016 yılı KPSS (B) (Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.) grubu sınavına girmiş olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak,
  • Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi gereğince “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kuramların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.”

Başvurular Nasıl, nereden Yapılacak?

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından veya www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istediğimiz belgeler ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak tespit edilen kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içinde www.bozok.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Göreve başlayanlardan, aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin anlaşmaleri feshedilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Öğrenim Belgesi fotokopisi,
  • 2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi,
  • Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf, (son altı ay içinde çekilmiş),
  • Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ( www.bozok.edu.tr ) ilan açıklamasundan yahut Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.
  • Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.

Her aday yalnızca bir kadroya başvuru yapabilir. Başvuruda verilen tüm evraklar, fotokopi olması sebebiyle kesinlikle geri iade edilmeyecektir. Bu makalemizde Bozok Üniversitesi aracılığıyla yayına giren personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer ilanlara Bozok Üniversitesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu